Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Lady Million Lucky

De geur +

Paco Rabanne Lady Million Lucky - Sensuele verleiding en glamoureuze euforie

De heerlijke Paco Rabanne Lady Million Lucky geur, gelanceerd in 2018, barst van de zintuiglijke indrukken. De innovatieve, zoete en fruitige creatie is een eerbetoon aan de futuristische modecollecties van het merk. De geur staat voor zorgeloze lichtheid en een gedurfde levenslust. Het maakt gebruik van verleidelijke geurnoten met een nadrukkelijk krachtige intensiteit, in overeenstemming met het motto "Life is a game".

De opzwepende, euforische topnoot van de geur bevat een bedwelmende explosie van heerlijke, zoete frambozen. Alleen deze noot domineert de opening en vult deze betoverend tot de allerlaatste seconde. In het hart van de geur komt de elegante, trotse roos tot haar recht, die de delicate jasmijn wegveegt met haar benadrukte sensualiteit. Knapperige hazelnoot voegt gepassioneerde elegantie toe met zijn volle smaak. De basisnoot van Paco Rabanne Lady Million Lucky viert verleidelijke levensvreugde en pure, zorgeloze sensualiteit. De onweerstaanbare zoetheid van honing wordt aangevuld met een hele reeks harsachtige, aromatische houtsoorten. Ceder, kasjmier en krachtig sandelhout brengen de betoverende bedwelming van de zintuigen tot een opzwepend einde.

Paco Rabanne Lady Million Lucky is een jong, dynamisch parfum. Het neemt de drager mee naar een olfactorisch feest dat alle zintuigen betovert.

Kopnoten:
Frambozen
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
hazelnoot
Basisnoten:
Honing
Sandelhout
Ceder
kasjmierhout
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten