Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Ultrasense

De geur +

Jil Sander Ultrasense - een tot het wezenlijke gereduceerde compositie

Mode en geuren Jil Sander hebben één ding gemeen: hun charme en tijdloze elegantie komen voort uit het feit dat alle elementen tot de essentie zijn gereduceerd. Deze vermindering, dit consequent weglaten van alles wat overbodig is, is ongetwijfeld een van de belangrijkste succesfactoren van het label. Tot op zekere hoogte is het de filosofie van het huis dat diep in het DNA is ingebed.

Het spreekt voor zich dat dit ook Ultrasense geldt voor de geur Jil Sander van de mannen. In principe draagt hij de vermindering van zijn naam al. Interessant is echter dat de geur allesbehalve onderkoeld is. Integendeel: er is veel passie en luxe te voelen. De topnoot opent de geur met een bijna virtuoze combinatie van bergamot en kruidige zwarte peper. In de hartnoot vormen sparrenbalsem en salie een prachtige harmonieuze en diep homogene combinatie.

Tot slot behoort de basisnoot volledig toe aan de witte muskus, die zich hier rustig en duurzaam kan ontvouwen. Fris, kruidig, elegant en mannelijk op een zeer stijlvolle manier, de hele compositie heeft een mannelijk effect. Jil Sander Daarom is het bewust Ultrasense gericht op individualisten die precies weten wat ze willen en die hun ding consequent doen zonder dat ze hoeven te pronken.

Kopnoten:
Bergamot
Peper
Hartnoten:
sparbalsem
Salie
Basisnoten:
witte muskus
Parfumeur:
Olivier Pescheux
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Ultrasense met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Ruitheroming
Heerlijk douchegevoel

Als ik hiermee douche valt het me iedere keer weer op hoe zacht de huid gereinigd en verzorgd wordt. En de geur is net als de EDT ook heerlijk.

Commentaar van Bleenter
prima keuze voor de man

Een geur waarvan iedere vrouw houdt en de man een heerlijk gevoel geeft door zijn mannelijke deuraroma's. Als je niet kunt kiezen, maak je met deze geur zeker geen blunder.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten