Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Jil Sander Sport for Women

De geur +

Jil Sander Sport voor vrouwen, de bloemenfruitige vrouwengeur.

Jil Sander Sport for Women is een geur waar actieve vrouwen op hebben gewacht. Het is ideaal voor jonge vrouwen en mensen die midden in het leven staan, de dag actief willen doorbrengen en zich willen omringen met een fris aroma. Deze creatie opent een nieuwe dimensie in termen van sportiviteit, esthetiek, evenwicht en beweging. Deze kenmerken worden door deze geurserie van het mode- en parfumhuis verenigd met een eigen levenshouding. We zijn erin geslaagd om een fruitige en tegelijkertijd bloemige compositie te creëren die bruist van energie.

De topnoot van Jil Sander Sport for Women van mandarijn, grapefruit, bergamot en groene appel wekt energie en combineert de aroma's van een fruitmand tot een totaalindruk. Vrouwelijk en fris is de hartnoot van pioenroos, zwarte bes en fresia, een bloemstuk van een speciale soort. Ceder- en sandelhout, vanille, gember, muskus en tonkaboon stralen elegantie en kracht uit, die de basis vormen van de weelderige noten en de geur een frisse toets geven. Een vleugje optimisme komt van de hint van sappige perzik.

Met de geur van Jil Sander Sport for Women kan de sportieve vrouw haar activiteit en haar sportiviteit benadrukken. Fris, levendig en verleidelijk, de geur is een goede dagelijkse metgezel. De ingrediënten van Jil Sander Sport for Women bieden een samenspel van barstende energie en balsem voor de ziel.

Kopnoten:
Perzik
Bergamot
Cassia
Grapefruit
Appel
Hartnoten:
Pinksterroos
Freesia
Zware Aalbessen
Basisnoten:
Ceder
vanille
Tonkaboon
Gember
muskus
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Sport for Women met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Lecought85 van 08. november 2014
Jil Sander Sport douchegel

Deze frisse geur, opwindend maar toch heel discreet en daardoor niet opdringerig, zou ik niet meer willen missen. De geur is naar mijn mening zowel voor de winter als voor de zomer prima geschikt.

Commentaar Onext1978 van 12. augustus 2014
Jil Sander Sport Woman

Echt de allerbeste! Kruidig, sportief. Zelfs mijn vriend vindt de geur heerlijk en gebruikt deze eau de toilette af en toe. Jammer dat de body lotion niet meer bestaat!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-60%1