Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Niet alleen voor sportliefhebbers: Jil Sander Sport for Women is fris en fruitig, jong en vol energie. Puur, rechttoe rechtaan, beperkt tot de essentie.

Sophie Labbé en Béatrice Piquet creëerden een vrouwengeur in de geest van de ontwerperJil Sander .

Jil Sander Sport for Women goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Jil Sander Sport voor vrouwen, de bloemenfruitige vrouwengeur.

Jil Sander Sport for Women is een geur waar actieve vrouwen op hebben gewacht. Het is ideaal voor jonge vrouwen en degenen die midden in het leven staan, die de dag actief doorbrengen en zich willen omringen met een frisse geur. Deze creatie opent een nieuwe dimensie op het gebied van sportiviteit, esthetiek, evenwicht en beweging. Deze kwaliteiten worden gecombineerd in deze reeks van geuren uit het mode- en parfumhuis om een unieke levenshouding te creëren. Het is gelukt om een fruitige en tegelijkertijd bloemige samenstelling te creëren die bruist van energie.

De topnoot van Jil Sander Sport for Women mandarijn, gember en groene appel wekt energie op en verenigt de aroma's van een fruitmand om een totaalindruk te vormen. De hartnoot van pioenroos, zwarte bes en fresia, een heel bijzonder soort bloemstuk, is vrouwelijk en fris. Cederhout en sandelhout stralen elegantie en kracht uit, die als weelderige noten de basis vormen en de geur een frisse toets geven. Een snuifje optimisme komt van het vleugje sappige perzik.

Met de geur van Jil Sander Sport for Women kan de sportieve vrouw haar activiteit en haar atletiek benadrukken. Fris, levendig en verleidelijk, de geur is een goede dagelijkse metgezel. De ingrediënten van Jil Sander Sport for Women bieden een combinatie van barstende energie en balsem voor de ziel.

Kopnoten:
Appel
Gember
Mandarijn
Hartnoten:
Freesia
Pinksterroos
Zware Aalbessen
Basisnoten:
Perzik
Sandelhout
Ceder
Parfumeur:
Béatrice Piquet, Sophie Labbé
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Sport for Women met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Lecought85
Jil Sander Sport douchegel

Deze frisse geur, opwindend maar toch heel discreet en daardoor niet opdringerig, zou ik niet meer willen missen. De geur is naar mijn mening zowel voor de winter als voor de zomer prima geschikt.

Commentaar van Onext1978
Jil Sander Sport Woman

Echt de allerbeste! Kruidig, sportief. Zelfs mijn vriend vindt de geur heerlijk en gebruikt deze eau de toilette af en toe. Jammer dat de body lotion niet meer bestaat!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten