Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Softly Serene

De geur +

Jil Sander Softly Serene - een elegante geur met een frisse houtachtige dynamiek

Jil Sander Softly Serene is gelanceerd in 2020. De geur behoort tot de houtachtige-frisse geur.

Jil Sander Softly Serene opent in de topnoot met een paarse snoeiwind. Mooie jasmijn, kruidige nootmuskaat en benzoë in de hartnoot zorgen voor een pittig-fris karakter, dat een verfijnde twist krijgt met een accent van harsachtige vanille. De basisnoot verrast met zowel kasjmier als sandelhout en cederhout.

Het is een betrouwbare, zelfs elegante metgezel tijdens elke situatie van de dag en het hele jaar door. Jil Sander Softly Serene is ontworpen als een vrouwengeur - door zijn elegante en niet erg zoete basisnoot voelen veel heren zich ook aangetrokken tot deze geur. Fans merken vooral het frisse en kruidige uiterlijk van de geur op. Bloemige en houtachtige nuances domineren ook het olfactorische karakter. Het geheel wordt afgerond met een crèmekleurige ondertoon.

Met een houdbaarheid van ongeveer vier uur kan deze geur ook worden ingeruild voor een klassieke avondgeur met een donkere noot, zonder dat er een olfactorisch "achtergrondgeluid" ontstaat. De sensuele geur, die vooral betovert met zijn klassieke uitstraling, maakt indruk met de harmonie van de akkoorden. Jil Sander Softly Serene De drager wordt gehuld in een zacht en klassiek elegant aura. De houtachtige noten zorgen in stilte voor een opvallende twist, wat deze geur interessant maakt, maar toch onopvallend.

Kopnoten:
ipomoea purpurea
Hartnoten:
Muskaat
Benzoë
Jasmijn
Basisnoten:
cashmeran
Sandelhout
Cederhout
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-68%1