Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Sunset

De geur +

Jil Sander Sunset - een verwarmend parfum voor een moment vol liefd

De Eau de Parfum Spray Jil Sander Sunset is een bloemig-fruitige damesgeur uit 2022. Bij het opspuiten ontvouwt zich de geur van rijpe perzik. De roos absolue brengt een geur van delicate roos. Het is koel en fris, maar ook verwarmend en zoet. Patchoeli zorgt voor een romige kruidigheid en een zweem van het Oosten. Sunset geeft een subtiel gevoel van tevredenheid en levendigheid. De perzik geeft de geur ook iets speels en gedurfd. Precies goed voor vrouwen die naar de zonsondergang kijken en weten dat ze het beste van de dag hebben gemaakt.

Jil Sander Sunset verschijnt in een donkerrode fles. Net als de gloed van de ondergaande zon, staat er " Sunset " op geschreven in reflecterende, gouden hoofdletters. De slanke kubus is versierd met een ronde, grote kap in dezelfde kleur. Het resultaat is een minimalistisch en elegant totaalbeeld. Het past perfect in de filosofie van Jil Sander, die in zijn mode het praktische met het elegante combineert. Zo is de geur ook licht in zijn formulering en straalt toch een fijne sublimiteit uit, net zoals een zonsondergang altijd iets mystieks heeft, maar ook iets heel werelds.

Sonia Constant is opgeleid aan het gerenommeerde ISIPCA en werkt sindsdien voor Givaudan. Voor Jil Sander Sunset wilde ze het moment vastleggen waarop een vrouw vol liefde naar zichzelf kijkt. Het gevoel is zoet, gul en gewoon goed. Constant creëert dit alles met slechts een paar geur essences. Naast haar werk voor Givaudan is zij een van de weinige parfumeurs die haar eigen parfummerk heeft opgericht. Met Ella K leeft de Française, die ook voor Burberry (Sport for Men) of Guerlain (Allegoria Tiare Mimosa) heeft gewerkt, haar creativiteit uit vrij van merkspecificaties.

Het is zeker een van de eeuwig mooie momenten in het leven: Een zonsondergang bij de zee. Dit moment wordt gebruikt in de reclamecampagne voor Sunset van Jil Sander. Een vrouw staat in de golven, haar gezicht verschijnt in warme rood-gouden tinten omdat de ondergaande zon het overschaduwt. Boven de weerkaatsende zon staat in het wit geschreven: " Jil Sander Sunset. Het nieuwe eau de parfum gemaakt met natuurlijke ingrediënten." De donkerrode fles staat in het midden onderaan de foto. De gouden letters stralen als de zon en brengen de verfrissende warmte van de geur over.

Basisnoten:
Perzik
roosabsolue
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2022

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten