Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Sunset

De geur +

Jil Sander Sunset - een verwarmend parfum voor een moment vol liefd

De Eau de Parfum Spray Jil Sander Sunset is een bloemig-fruitige damesgeur uit 2022. Bij het opsprayen ontvouwt zich de geur van rijpe perzik. De roos absolue brengt een geur van delicate roos. Het is koel en fris, maar ook verwarmend en zoet. Patchouli zorgt voor een romige kruidigheid en een vleugje Oriënt. Sunset geeft een subtiel gevoel van tevredenheid en levendigheid. De perzik geeft de geur ook iets speels en gedurfds. Precies goed voor vrouwen die naar de zonsondergang kijken en weten dat ze het beste van de dag hebben gemaakt.

Jil Sander Sunset verschijnt in een donkerrode fles. Als de gloed van de ondergaande zon staat er " Sunset " op geschreven in reflecterende, gouden hoofdletters. De slanke kubusvorm is versierd met een ronde, grote dop in dezelfde kleur. Het resultaat is een totaalbeeld dat minimalistisch en elegant is. Het past perfect bij de filosofie van Jil Sander, die in haar mode het praktische met het elegante combineert. Zo is de geur ook licht in zijn formulering en straalt toch een fijne sublimiteit uit, net zoals een zonsondergang altijd iets mystieks heeft, maar ook iets heel werelds.

Sonia Constant volgde haar opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA en werkt sindsdien voor Givaudan. Voor Jil Sander Sunset wilde ze het moment vastleggen waarop een vrouw vol liefde naar zichzelf kijkt. Het gevoel is zoet, gul en gewoon goed. Constant creëert dit alles met slechts een paar geuressences. Naast haar werk voor Givaudan is ze een van de weinige parfumeurs die haar eigen parfummerk heeft opgericht. Met Ella K leeft de Française, die ook voor Burberry (Sport for Men) of Guerlain (Allegoria Tiare Mimosa) heeft gewerkt, haar creativiteit vrij van merkrichtlijnen uit.

Het is zeker een van de eeuwig mooie momenten in het leven: Een zonsondergang aan zee. Dit moment wordt gebruikt in de reclamecampagne voor Sunset by Jil Sander. Een vrouw staat in de golven, haar gezicht verschijnt in warme rood-gouden tinten omdat de ondergaande zon haar overschaduwt. Boven de reflecterende zon staat in het wit geschreven: " Jil Sander Sunset. Het nieuwe eau de parfum gemaakt met natuurlijke ingrediënten." De donkerrode flacon staat in het midden onderaan de foto. De gouden letters stralen als de zon en geven de verfrissende warmte van de geur weer.

Basisnoten:
Perzik
roosabsolue
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2022

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-30%1