Geen resultaten resultaat: resultaten:

Jil Sander Zon draagt de zon in zijn hart mee. Slechts enkele spetters zijn voldoende om de drager het gevoel van warme zonnestralen op haar hielen te laten voelen, zelfs in de donkere herfst.

De zoete bloemrijke creatie van Pierre Bourdon combineert noten van bergamot en oranjebloesem met bloemige accoorden, muskus, sandelhout en vanille tot een onvergelijkbare klassieker van vrouwengeurtjes.

Jil Sander Sun kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Jil Sander Zon, een geur zoals de zon

De bloemige en fruitige geur Jil Sander Sun is nog steeds duidelijk een van de parfumklassiekers onder vrouwengeuren - en dat al zo'n drie decennia sinds 1989. Zijn populariteit is en blijft ongebroken. Maar wat maakt de klassieke Jil Sander Sun zo uniek en bijzonder? Sterker nog, wat maakt het zo tijdloos en zo boeiend over de generaties heen? Dit bijzondere dat Jil Sander Sun duidelijk kan laten zien is de duurzaamheid. Het is vandaag de dag nog steeds ongeëvenaard.

Jil Sander Sun combineert de noten van verschillende citrusvruchten zoals bergamot en citroen met heerlijke accenten van oranjebloesem en sprankelende fruitnoten in het hoofd om ze te laten samensmelten tot een prachtig en extreem bloemig hart. Het boeket van heliotroop, kruidnagel, iriswortel, lelie van de vallei, roos en de geurige bloesems van ylang-ylang maakt deze wijn betoverend. Uiteindelijk richt de geur Jil Sander Sun met accenten van amber, benzoë, muskus, vanille, sandelhout, styrax en tonkaboon zich op de zintuigen.

Deze melange heeft een warm en zeer zomers geurkarakter gecreëerd. Hierdoor draagt het parfum meer dan terecht de naam van de zon.

Kopnoten:
Citroen
Bergamot
Sinaasappelbloesem
Vruchten
Hartnoten:
Iriswortel
Roos
Lelietje-van-dalen
Ylang Ylang
Heliotroop
Anjer
Basisnoten:
Benzoëzuur
vanille
Styrax
Tonkaboon
Amber
muskus
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Sun met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Netur1967 van 17. november 2014
Jil Sander Sun Body

Heerlijke body lotion van Jil Sander die perfect werkt in combinatie met de geur Sun van Jil Sander. Samen met de lotion blijft de geur heel lang hangen.

Commentaar Welved van 02. november 2014
Mooie verzorging

Dit is een absoluut perfecte deo roller. Hij beschermt en verzorgt tegelijkertijd. En ik kan er 100% op vertrouwen! Erg belangrijk!

Commentaar Suraw1968 van 02. oktober 2014
Geweldig product

Dit product kan drie dingen tegelijkertijd: douchen, verzorgen en de haren wassen. Ik gebruik het dagelijks en ben e erg enthousiast over.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-58%1