Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-52%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Sun draagt de zon in zijn hart. Een paar spetters zijn genoeg om de drager de warme zonnestralen op haar huid te laten voelen, zelfs in de donkere herfst.

De zoet-bloemige creatie van Pierre Bourdon combineert noten van bergamot en oranjebloesem met bloemige akkoorden, evenals muskus, sandelhout en vanille om een onvergelijkbare klassieker van vrouwengeuren te creëren.

Jil Sander Sun goedkoop kopen

De geur +

Jil Sander Sun, een geur als de zon

De bloemige en fruitige geur Jil Sander Sun is nog steeds duidelijk een van de parfumklassiekers onder vrouwengeuren - en dat al zo'n drie decennia sinds 1989. Zijn populariteit is en blijft ongebroken. Maar wat maakt de klassieke Jil Sander Sun zo uniek en bijzonder? Sterker nog, wat maakt het zo tijdloos en zo boeiend over de generaties heen? Dit bijzondere dat Jil Sander Sun duidelijk kan laten zien is de duurzaamheid. Het is vandaag de dag nog steeds ongeëvenaard.

Jil Sander Sun combineert de noten van verschillende citrusvruchten zoals bergamot en citroen met heerlijke accenten van oranjebloesem en sprankelende fruitnoten in het hoofd om ze te laten samensmelten tot een prachtig en extreem bloemig hart. Het boeket van heliotroop, kruidnagel, iriswortel, lelie van de vallei, roos en de geurige bloesems van ylang-ylang maakt deze wijn betoverend. Uiteindelijk richt de geur Jil Sander Sun met accenten van amber, benzoë, muskus, vanille, sandelhout, styrax en tonkaboon zich op de zintuigen.

Deze melange heeft een warm en zeer zomers geurkarakter gecreëerd. Hierdoor draagt het parfum meer dan terecht de naam van de zon.

Kopnoten:
Bergamot
vruchten
Sinaasappelbloesem
Citroen
Hartnoten:
tuinanjer
Heliotroop
Iriswortel
Lelietje-van-dalen
Roos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
Benzoë
muskus
Sandelhout
Styrax
Tonkaboon
vanille
Parfumeur:
Pierre Bourdon
Jaar van uitgave:
1989

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Sun met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Netur1967
Jil Sander Sun Body

Heerlijke body lotion van Jil Sander die perfect werkt in combinatie met de geur Sun van Jil Sander. Samen met de lotion blijft de geur heel lang hangen.

Commentaar van Welved
Mooie verzorging

Dit is een absoluut perfecte deo roller. Hij beschermt en verzorgt tegelijkertijd. En ik kan er 100% op vertrouwen! Erg belangrijk!

Commentaar van Suraw1968
Geweldig product

Dit product kan drie dingen tegelijkertijd: douchen, verzorgen en de haren wassen. Ik gebruik het dagelijks en ben e erg enthousiast over.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Jil Sander Sun in vergelijking met de SRP