Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De naam van Jil Sander Eve suggereert dat parfumeur Olivier Polge een archetypische vrouwengeur wilde creëren. Bloemige en fruitige noten definiëren de nuance en geven het een licht, speels karakter.

Akkoorden van grapefruitbloesem en -bes zorgen voor een fruitige topnoot. In het hart wordt dit vervangen door bloemige noten zoals jasmijn, roos en viooltje. In de basis sluit de geur af met kasjmierhout en patchoeli.

Jil Sander Eve kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Jil Sander Eve, de fruitige en bloemige geur voor vrouwen

De vrouwengeur Jil Sander Eve is sinds 2011 op de markt. De Eau de Toilette biedt een bloemengeurbelevenis die - zoals de naam al doet vermoeden - de unieke geuren van Cyprus vangt en de reukzintuigen meeneemt op een reis door de betoverende geurenwerelden van de Middellandse Zee.

Een sfeervolle topnoot opent de geur. De geur elementen van de pompelmoes set elegante, zure, taart en pure geur accenten die doen denken aan citroenen en straalt een kruidige nuance. Het kruidige bestanddeel wordt versterkt door de geurcomponenten van het cassis, die tegelijkertijd een strikt ammoniakachtig aroma verspreiden. Het hart van het eau de toilette is een boeket van jasmijn, roos en viooltjes. Zoete, bloemige bouwstenen met een bedwelmend effect en een licht dierlijke nuance combineren met verfrissende, citroen-achtige, pure, poederachtige, aardse en droge noten tot een vrouwelijk geurakkoord dat boeit met jeugdige frisheid en klassieke elegantie. De houtachtige nuances van de basisnoten contrasteren met de citroenachtige geurelementen van de topnoot en geven Jil Sander Eve zijn typische chypre karakter. Patchouli maakt dan ook integraal deel uit van de mediterrane flair van het parfum. Het roept associaties op met de geur van bossen en wordt gekenmerkt door aardse en oosterse zoete geurcomponenten die sensueel, zacht en moeilijk waarneembaar zijn. Kasjmierhout intensifieert de houtachtige noot van patchoeli en boeit tegelijkertijd met zijn muskusachtige nuance.

Dankzij de samenstelling van citroen-, bloemen- en houtachtige geuren kunt u zich met Jil Sander Eve onderdompelen in mediterrane geuren.

Kopnoten:
Grapefruit
Zwarte Bes
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Viooltje
Basisnoten:
kasjmierhout
Patchoeli
Parfumeur:
Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Eve met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Allery68
heerlijke damesgeur

Eve is een heerlijke damesgeur van Jil Sander en het mooie is dat de lotion in de set er heel goed bij past. De prijs is onverslaanbaar!

Commentaar van Thujered
Jil Sander Eve body lotion

Jil Sander Eve body lotion is een heerlijke lotion die ik bijna dagelijks gebruik. Ik ruik er heerlijk van en het geeft een heerlijk gevoel.

Commentaar van Wastaccus
Een zomerdroom

Supergeur, zeer aantrekkelijk. Had nooit gedacht dat ik een onbekende op straat zou aanspreken om naar haar parfum te vragen. Toch gedaan en geen spijt van gehad!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-31%1