Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Het roept een vleugje lente Evergreen op met zijn bloemrijke, frisse Sillage, waarvoor de parfumeurs Olivier Polge en Celine Barel verantwoordelijk zijn.

Zelfs bij ongemakkelijk novemberweer verplaatsen de akkoorden van peer, jasmijn en sandelhout de drager naar een kleurrijke, geurige bloemenweide.

Jil Sander Evergreen kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Jil Sander Evergreen, de frisse bloemengeur voor vrouwen

Het verfrissende en zuivere geur voor vrouwen is Jil Sander Evergreen. Het parfum uit 2014 maakt deel uit van de populaire serie met Eva en Everose, dit keer met natuur als inspiratie inspiratie. Het begint met verfrissende noten van sappige peren en grapefruitsbloesem. Witte paprika geeft het boeket een vleugje kruiden. De hartnoten zijn rozenknoppen, lelie van het dal en exotische jasmijnbloesem.

De florale compositie geeft een zeer delicaat en vrouwelijk parfum. De basis wordt gevormd door sensuele vanille, patchoeli en sandelhout, waardoor het parfum een romig karakter krijgt. Het parfum wordt genoemd, een vleugje lente' en zo houden florale nuances, een balsemachtige basis en fruitige peer de balans in evenwicht.

Jil Sander Eve is een sensuele samenstelling, terwijl Everose een roze geur is. Evergreen is een lichtere, zomers fruitige variant, waarbij alle geuren de vrouwelijke kant van de vrouw benadrukken en ondersteunen. Juist dit is het geheim van het succes van deze betoverende creatie.

Kopnoten:
Peer
grapefruitbloesem
witte peper
Hartnoten:
rozenknop
Lelietje-van-dalen
Jasmijn
Basisnoten:
Sandelhout
vanille
Patchoeli
Parfumeur:
Olivier Polge, Céline Barel
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Evergreen met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Hinflid
Appel puur!

Deze geur is geweldig! Zo fris en fruitig tegelijkertijd. De groene appel doet het echt goed op mijn huid. Ik ben dol op deze goede zin geur!

Commentaar van Thelismor
Mijn zomergeur

De groene appel laat deze geur heerlijk ruiken. Mijn absolute highlight van de afgelopen zomer. Houdt heel lang aan. En mijn man bevalt deze geur ook prima.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-26%1