Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Sun Delight

uitverkocht producten +

De geur +

Zo sensueel: Jil Sanders Sun Delight ruikt als een warme zomernacht aan zee.

An oriental-warm parfum, niet alleen voor milde zomeravonden: Jil Sander Sun Delight kan volgend jaar zijn tiende verjaardag vieren en is al lang een van de meest succesvolle vrouwengeurtjes ter wereld geworden. Zijn mysterieuze noble karakter maakt het harten van vrouwen regelmatig sneller. Zijn schepper Nathalie Lorson is erin geslaagd om de sfeer van een warme zomeravond op een prachtige manier te vangen.

U kunt u letterlijk de GGflash van de zee en de oneindige breedte van de horizon voor u zien. Een bloemige-oriale noot omhult de drager van Jil Sander Sun Delight als een delicate sluier. In de topnoot geven de geuren van passievrucht, reseda en Siciliaanse bergamot zichzelf de eer. De hartnoot maakt indruk met haar vrouwelijke geurige ingrediënten zoals vanille, bloemen van de frangipani en chocolade, ook wel bekend als waxbloem. In de basisnoot eindigt Jil Sander Sun Delight met muskus, eatable woods en white cedar, net zo sensueel als de bries van een milde zomernacht. Zelden heeft een geur deze sfeer op zo' n elegante manier gevangen als Jil Sander's geniale streling.

Kopnoten:
Bergamot
Passievrucht
Reseda
Hartnoten:
vanille
Maagdenpalm
Donkere Chocolade
Basisnoten:
Ceder
houtige geuren
muskus
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Sun Delight met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Beyea1989
Super!

Mijn absolute favoriete geur! Ik heb hem een keer als cadeau gekregen en nu wil ik geen ander parfum meer. En de prijs is super, in de winkel kost hij veel meer. Verzending ook prima!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-52%1