Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-13%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Sun Men Fizz

uitverkocht producten +

De geur +

Sun Mannen Fizz: Jil Sanders zomergeur voor mannen

The Jil Sander Sun Men Fizz geurreeks is een beperkte mannengeur van Jil Sander, die fris, helder en delicieus in de zomer is. De geur van de aromatische mannen, die sinds 2016 verkrijgbaar is, volgt het concept concept van een zonnekoord: Jil Sander Sun Men Fizz combineert zonnige warmte met het frisse aroom van fel oranjebloesem. Daarnaast zijn er nog meer fruitige noten, die gecombineerd werden in de finale sensueel-woodere amber .

In detail, deze zomerse frisse mannen geur is samengesteld uit de volgende drieklank: De opening wordt ontkend door een zomers zonnehoofdnoot, die verrijkt is met kardemom en zonneernoot. Hierna volgt de hartnoot van oranjebloesem, groene appel, zeeblaadjes en ambergeel, aangevuld met de basisnoot van amber, vanille en patchoeli.

Dit harmonieuze triad maakt de parfumserie Jil Sander Sun Men Fizz tot een zacht mannelijk parfum, dat de frisheid en opgewektheid van de zomerzon uitstraalt. Jil Sander Sun Men Sun Men Fizz is verkrijgbaar als eau de toilette spray en douchegel. Al tijdens het douchen zorgt Jil Sander Sun Men Fizz voor een verfrissende ervaring, die met de Eau de Toilette Spray geïntensiveerd kan worden. De Jil Sander Sun Men Fizz biedt u een summeryverfrissende ervaring.

Kopnoten:
Kardemom
ozonische geuren
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Groene Appel
Amber
Basisnoten:
vanille
Patchoeli
Parfumeur:
Domitille Michalon-Bertier
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten