Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het is lang Jil Sander Simply niet zo eenvoudig als de naam doet vermoeden. Bloemig-bloemig, parfumeur Christophe Raynaud beschrijft de moderne vrouw in een complex akkoord.

Een deel van mij, als een tweede huid. Het Duitse model Toni Garrn brengt deze boodschap over in een eenvoudige maar expressieve campagne.

Jil Sander Simply kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Gewoon vrouwelijk, gewoon mooi

De Jil Sander Simply geurserie bestaat sinds 2014, toen de bloemige, houtachtige vrouwengeur werd omgevormd tot een geurserie met verschillende geuren en een verzorgingslijn. Vijf van de Simply geuren zijn echter flankers met hun eigen geuren. De Jil Sander Simply geurlijn bevat een bloemenzoete eau de toilette. Bijpassende Jil Sander Simply is er natuurlijk ook een Body Spray, een Douchecrème, een Body Lotion en een Body Milk.

De topnoten van violet blad, mandarijnen en bergamot zijn allemaal zeer inspirerend. In de hartnoot komen ook viooltjes voor, deze keer samen met nootmuskaat, ceder en muskus. Het wordt aangevuld met de aroma's van zoete vanille, fijne patchoeli en fijn leder in de basisnoot.

Jil Sander Simply staat voor een tijdloze en moeiteloze elegantie die elke vrouw uitstraalt als ze in vrede met zichzelf is en weet wat ze wil. Dat wil niet zeggen dat ze altijd in het grote gewaad verschijnt, ze is ook elegant in jeans en sneakers, want het is gewoon belangrijk voor haar hoe ze zichzelf ziet. De vrouw die Jil Sander draagt doet dit gewoon omdat ze het leuk vindt, niet omdat ze anderen wil behagen.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Viooltjesblad
Hartnoten:
Viooltje
muskus
Muskaat
Ceder
Basisnoten:
Patchoeli
leder
vanille
Parfumeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Simply met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Thencass1975
Jil Sander Simply

Volgens mij is dit een nieuwe geur van Jil Sander. Ik kende hem in ieder geval nog niet. Heb hem zonder te proberen hier besteld en ben er erg tevreden mee. Snelle levering.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-64%1