Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander No.4 is een eenvoudig parfum van de Franse meesterparfumeur Michel Almairac en maakt al bijna 30 jaar integraal deel uit van de geurenwereld.

Topmodel en actrice Linda Evangelista was het gezicht van de reclamecampagne van 1990. Met haar natuurlijke schoonheid belichaamt ze moeiteloos de filosofie van het modehuis: de essentie van de dingen.

Jil Sander No.4 kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Jil Sander Nee. 4, de sensueel-oriental vrouwengeur

Jil Sander No.4 is een bloemige geur met een vleugje oosterse sensualiteit voor vrouwen van alle leeftijden. Een parfum dat de vele facetten van een vrouw benadrukt en tegelijkertijd haar persoonlijkheid benadrukt. Jil Sander No.4 is een klassieker onder vrouwengeuren met een uitgebreid assortiment van verschillende geurcomponenten die elkaar in stijl aanvullen en niet overlappen.

De geur heeft een topnoot van anijs, bergamot, galbanum, geranium, perzik, pruim en roos. Deze mix van fruitige, bloemige en kruidige aspecten boeit de drager en al degenen die genieten van deze geur. Na deze korte eerste indruk maakt de hartnoot dat u meer wilt. Het is een bijzonder fantasierijke mix van vele bloemige en kruidige componenten. Heliotroop, violet, anjer, jasmijn, tuberoos en ylang-ylang vormen een kleurrijk boeket vol bloemrijke harmonie. Om deze bloemensoort af te ronden zijn mirre, nootmuskaat en dragon toegevoegd, waardoor het een licht kruidige ondertoon krijgt. Deze succesvolle parfumcompositie duurt vele uren alvorens zachtjes en sensueel uit te vervagen in het basisakkoord. Het basisakkoord is een mix van amber, eikenmos, koriander, muskus, patchoeli, sandelhout, tonkaboon, vanille, ceder en civet.

De overgangen van de drie geuren laten een houtachtige en sensuele indruk achter, die ook kruidig en onvergetelijk bloemig is met patchoeli en vanille.

Kopnoten:
Anijs
Bergamot
Galbanum
Geranium
Perzik
Pruim
Roos
Hartnoten:
Heliotroop
Jasmijn
Myhrre
Anjer
Roos
Tuberoos
Viooltje
Ylang Ylang
Estragon
Muskaatnoot
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
Koriander
muskus
Patchoeli
Sandelhout
Tonkaboon
vanille
Ceder
Civet
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
1990

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander No.4 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Samelas
Passende aanvulling op de geur

Goede aanvulling bij de geur. De geur draag ik al langer en vind ik echt klasse. Samen met de lotion houdt het parfum nog veel langer.

Commentaar van Othes1980
Echt heerlijk

Jil Sander No 4 is echt heerlijk. De geur gebruik ik al heel lang. En in combinatie met de douchegel houdt hij echt heel lang aan.

Commentaar van Scatersoloss
Prima set

Wat een koopje heb ik hier gevonden. Nu heb ik niet alleen mijn lievelingsgeur, maar ook de passende lotion erbij. En dat voor een heel redelijke prijs!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-62%1