Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Zomer, zon, plezier. Jil Sander Sun Men is een echte moderne, Europese zomerklassieker. Zodra u het toepast, associeert u strand en wolkenloze hemel - een droomachtige zomeridylle.

Fris en pittig met bergamot, maar ook zacht en warm met akkoorden van kruiden zoals kardemom en nootmuskaat. De delicate noten van cederhout en sensuele muskus maken Sun Men Jil Sander dit parfum bijzonder nobel.

Jil Sander Sun Men kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Jil Sander Zonmannen, de lucht is blauw en een spannende zomer ligt voor je

De 2002 Jil Sander Sun Men geur is een zomerklassieker die fris en verkwikkend, maar ook warm en kruidig is. Een parfum ideaal voor warme dagen en milde nachten.

De topnoot, die rinkelt in een warme zomerdag als een koele ochtend met bergamot, kaloen en rozemarijn. De kruidige hartnoten van kardemom en nootmuskaat geven Jil Sander Sun Men zijn mannelijkheid. In de basis blijft het parfum zeer zacht en warm met sandelhout en muskakkoorden.

Het merk Jil Sander introduceerde de Zonnegeur al in 1989, de vrouwelijke tegenhanger van Jil Sander Sun Men. Inmiddels is het productassortiment uitgebreid naar nog eens acht series. Deze omvatten succesvolle series zoals Zonnebad, Zon Lekker en Zonne Rijs voor Vrouwen, evenals Zonne Bad mannen en Zonne Rijs Mannen voor Mannen.

Sun Men is al lang een klassieker onder mannengeuren en zal zijn succesverhaal voortzetten.

Kopnoten:
Bergamot
Rozemarijn
Hartnoten:
Kardemom
Muskaatnoot
Basisnoten:
muskus
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Sun Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Buthend van 17. oktober 2014
Jil Sander Men deo

De jonge, lichte zomergeur van de eau de toilette Jil Sander Men komt ook in deze deodorant heerlijk tot zijn recht.

Commentaar Thaddy1993 van 01. oktober 2014
Tijdloos aangenaam...

Deze Jil Sander Sun Men set hoort al lang tot mijn favorieten die ik graag aanbeveel. Vooral in de set nog voordeliger en heerlijk te combineren.

Commentaar Thavere van 11. september 2014
Jil Sander Sun Men shower gel 150ml

Heerlijke shower gel van Jil Sander. Ik gebruikte de eau de toilette al langer en wilde ook de douchecreme eens proberen. Lekker als je hele lichaam lekker ruikt. Ben erg erg blij mee en de prijs is helemaal OK!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-62%1