Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Jil Sander Sun Shake

De geur +

Jil Sander Sun Shake, de citroen-bloemgeur voor vrouwen

Sinds de jaren tachtig is de Duitse ondernemer Jil Sander, die zijn wortels heeft in Hamburg, met succes vertegenwoordigd op de modemarkt. Met haar heldere vormen en lijnen creëerde ze hoge geprijsde mode voor vrouwen en later ook voor mannen. In 1979 lanceerde het bedrijf de eerste Pure geuren voor modebewuste mannen en vrouwen die de strakke lijnen van Jil Sander waarderen. Aangemoedigd door het succes, volgden meer populaire scents en cosmetische producten, die de eenvoudige stijl van het merk Jil Sander belichaamden.

Tijd aan het begin van de zomer ontstaat er een gelimiteerde editie van jong en brutale zonnegeurreeks, die de zomer ongewoon in de geur vastlegt. De eerste indruk, die ongeveer vijftien minuten duurt, komt tot uiting in de hoofdnoot van Jil Sander Sun Shake met verse zuid bergamot, mandarijn en citroenschil. Deze geuren betoveren met hun zoete zweem van zon en zuid. De hartnoot, die zijn effect gedurende meerdere uren laat zien, bestaat uit Frangipani, lotus- en grapefruitschillen. Frangipani is één van de geurige tropische bloemen die een sensuele en tegelijkertijd inspirerende geur afscheiden.

Tesamen met de lotus, die in oude tijden al beschouwd werd als een zintuiglijk mistend afrodisiacum, vormt deze combinatie een verleidelijke ervaring voor de zintuigen. De basisnoot die bij de geur blijft zitten is een combinatie van noble hout, muskus en heliotroop. De edele houtsoorten en muskus geven het geheel een harde noot, maar de heliotroop parfum zorgt voor een speelse balans. Bovendien is er een onmiskenbare lichtheid en opgewektheid. Een combinatie van sensualiteit en relaxatie.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Citroenschil
Hartnoten:
Maagdenpalm
Lotus
Pompelmoesschil
Basisnoten:
Kostbaar bos
muskus
Heliotroop

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten