Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Sun Pop

De geur +

De neus naar de zomer toe

Een trio dat naar het zuiden ruikt. Met de speciale editie van hun klassieke Jil Sander Sun neemt de geurserie u mee naar tropische stranden, levendige koraalriffen en warme zomeravonden. Een cocktail van bloemige, vrouwelijke en vooral verfrissende noten die een puristisch concept volgt. Een concept dat de Jil Sander Sun Pop serie van drie damesgeuren verenigt, met een helder, kleurrijk exterieur en een zomers, sprankelend interieur.

Maar met unieke geurcomposities die bloemige, verfrissende en oosterse elementen combineren, hebben alle geuren een individuele herkenningswaarde. Met Jil Sander Sun Pop Coral Pop, Jil Sander Sun Pop Arty Pink en Jil Sander Sun Pop Green Fusion kon de "Queen of Less" Jil Sander een geurserie lanceren die overtuigt door zijn moderne eenvoud en opwindende noten. Drie eaux de toilette die ideaal zijn voor levendige vrouwen die houden van de zomer en van reizen.

Gebaseerd op de befaamde Jil Sander Sun, heeft het opzichtig trio met zijn levendige concept ook wat nodig is om een must-have te zijn. Laat de zomer maar komenJil Sander Sun Pop ! Precies goed voor het volgende tuinfeest, de komende vakantie, een dag in de zon of om kleurrijke gedachten op te roepen onder een grijze hemel.

Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-36%1