Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Jil Sander Sun Bath Men

De geur +

Jil Sander Sun Bath Mannen, de fruitige geur van verse mannen.

De aromatisch frisse mannengeur Jil Sander Sun Bath Mannen komt met houtachtige noten en combineert klassieke nuances met de individualiteit en inspiratie van de moderne tijd. Zelfbewuste mannen genieten van dit aroma en zullen het effect op de dameswereld zeker niet missen. Reeds de head noot betovert en combineert stijlvolle akkoorden van grapefruit en jeneverbessen met maritieme noten.

Het hart klopt in de tijd met Oranje bloesem, de groene appel en de magie van amber, voordat het zich versmelt tot de basis van benzoëne en cipres met warme en harmonieuze houtachtige noten. In het bedrijfsleven, maar ook voor elke gelegenheid is de man met de geur van Jil Sander Sun Bath Men in stijlvolle en exquise gezelschap.

Met de combinatie van Herb en Frische faalt de aantrekkingskracht niet en wordt de man een magneet, die verleidelijk en geheimzinnig is voor vrouwen zonder beperking. Dankzij de buitengewone mengeling van nobele aroma's heeft de creatie zich al in de harten van miljoenen mannen gekatapulteerd en is ze op weg om een internationale klassieker te worden.

Kopnoten:
Maritieme notities
Grapefruit
Jeneverbes
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Groene Appel
Ambra
Basisnoten:
Warme bossen
Benzoë
Cipres

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten