Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Simply Elixir

De geur +

Jil Sander Simply Elixir - Tegenstrijdigheden vakkundig gecombineerd

De nieuwe Jil Sander Simply Elixir presenteert zich met een onmiskenbaar vrouwelijke sensualiteit. Toch verliest het nooit de kalmte van zijn klassieke ingetogenheid. Dit resulteert in een moderne geurcompositie die zijn verleidelijke akkoorden met een duidelijke structuur recht doet.

De topnoot van Jil Sander Simply Elixir schittert met een frisse start: Met zijn citrusachtige kracht verlevendigt warme bloedmandarijn de compositie. Het door en door fruitige aroma vermengt zich met kruidige gember en rode peper tot een hartstochtelijk vuurwerk van frisheid. De volle verleidelijke kracht onthult de Jil Sander Simply Elixir geur in de hartnoot. Een vrouwelijk boeket van poederzachte viooltjes, milde iris en de elegante essentie van Bulgaarse roos bedwelmt de zintuigen als in een afrodisiacumdans. De weelderige diepte van zacht cederhout biedt zich aan als een charmante partner. In de basisnoot vatten krachtige lederakkoorden op energieke wijze het wilde samenspel van fruit en bloemen. Pas nu openbaart de sensuele nuance zich in zijn geheel in de olfactorische façon van warme vanille en een sterke hint van patchoeli.

De gerenommeerde parfumeur Christophe Raynaud tovert hier een meesterwerk tevoorschijn dat een sterke signatuurgeur verandert in een langdurige ervaring voor de zintuigen. Het geheim kan alleen doorgrond worden als het smelt in de huid. Maar een deel van de magie ligt ongetwijfeld in de prestatie om schijnbaar tegenstrijdige facetten met elkaar te verenigen en pas dan de volle bloei van een harmonieus evenwicht te bereiken.

Kopnoten:
bloedsinaasappel
rode gember
Rode Peper
Hartnoten:
Viooltje
Iris
Roos
Cederhout
Basisnoten:
vanille
Patchoeli
leder
Parfumeur:
Christophe Raynaud, Firmenich
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten