Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Sensual Jil

uitverkocht producten +

De geur +

Een sensuele Jil Sander geur

Laat u meevoeren in de herinneringen van de afgelopen zomer en geniet van het bloemig-fruitige boeket van Jil Sander Sensual Jil . Levendig en mysterieus tegelijk, onthult het moderne vrouwenparfum volledig nieuwe facetten van uw persoonlijkheid tussen vrouwelijk charisma, artistieke verleiding en eenvoudige elegantie. Fruitig, bloemig, vrouwelijk - de belangrijkste akkoorden van de vrouwengeur Jil Sander Sensual Jil zijn even veelzijdig als de dragers ervan.

De buitengewone topnoot met verleidelijke essences van sappige bramen en delicate lavendel roept zoete herinneringen op aan de laatste dagen van de zomer, geaccentueerd met de specerijen van roze peper. Geïnspireerd door de paradijselijke vruchten en de bloemenzee van een zomertuin, versmelt het verfijnde bessenaroma van de topnoot Sensual Jil met de hartnoot van de Jil Sander bloemige geur. Oranje bloesems, heliotroop en lelie vormen het hart van het parfum en geven het een mooi, vrouwelijk karakter. De lichtheid van de bloemaccenten wordt tegengegaan door een intens contrast in de basisnoot. Terwijl patchouli een mysterieus, onderscheidend aroma geeft, kalmeert de warmte van houtachtige amber en zoete vanille. De combinatie van vanille met de zonnige geur van heliotroop is bijzonder harmonieus.

De gevarieerde spanning van de geurcreatie verrast met een speelse lichtheid. Jil Sander Het Sensual Jil combineert frisheid en sensualiteit tot een geurbeleving die net zo uniek is als de Jil Sander vrouw zelf.

Kopnoten:
Braambes
Hartnoten:
bloesems
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
Parfumeur:
Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten