Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Veeling, ruikend, ontroerend: Jil Sander Sensations spreekt zintuigen aan. De poederige, bloemige vrouwengeur zorgt voor welzijn en een perfecte harmonie tussen lichaam en ziel.

Here, kasten, melk, granen, graangewassen, amber, muskus en bos zorgen voor een geurbeleving die je niet alleen kunt ruiken, maar ook voelt en aanraakt.

Jil Sander Sensations kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Jil Sander Sensations, de nieuwe interpretatie van de vrouwelijkheid

Jil Sander Sensations is een bijzonder sensuele vrouwelijke vrouwengeur met oriëntaalse noten en een zacht vanillekarakter. De Eau de Toilette werd in 2000 door Jil Sander opgericht door de twee parfumeurs Nathalie Lorson en Alain Astori. Jil Sander Sensations is typerend voor de vrouwengeurtjes van Jil Sander Sensations en is ook een nieuwe interpretatie van vrouwelijkheid. De doelbewust ingestelde akkoorden en het samenspel van de aroma's zorgen voor een buitengewoon vrouwelijk geurkarakter.

JIl Sander Sensations Eau de Toilette wordt geopend met een fruity lichtkopnoot van mandarijn noten, framboos en sprankelend bergamot. Het middelpunt van de vrouwengeur is een hartnoot van sinaasappelbloesem en jasmijn, die met hun vriendelijke aroma' s in belangrijke mate bijdragen aan het karakter van de geur.

Jil Sander Sensations wordt in de rug afgerond met een licht kruidige basisnoot van tonkabonen, muskus, amber, cederhout en vanille, waardoor de eau de toilette zijn oosterse vanille karakter krijgt. Een absoluut meesterwerk dat de twee sterrenparfumers leverden.

Kopnoten:
Bergamot
Frambozen
Mandarijn
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Jasmijn
Basisnoten:
Ceder
Tonkaboon
Amber
muskus
vanille
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Alain Astori
Jaar van uitgave:
2000

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Sensations met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Othem1990
super geur

Een decente en aangename geur die je niet snel beu wordt. Inclusief douchegel. Weliswaar geen grote hoeveelheid 50 ml, maar heerlijk voor korte reizen.

Commentaar van Hanceseles
Sensations Body Lotion

Heerlijke geur die mij de hele dag begeleidt. De lotion is niet vettig en makkelijk aan te brengen. Levering was prima en snel. Ben erg tevreden en zal hier zeker weer opnieuw bestellen.

Commentaar van Hurn1984
Jil Sander Sensations

Gewoon super! Heerlijk sensuele geur. Ik ben vanaf het begin verliefd op deze geur. Beveel hem graag verder aan. Koop deze geur graag opnieuw.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-26%1