Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Pure

De geur +

Jil Sander Pure, de frisse bloemengeur voor vrouwen

Een geur die het huis van Jil Sander en het motto van zijn maker duidelijk weergeeft. Jil Sander Pure is een edle geurreeks, die tijdloos en tegelijk elegant is. In dit geval is de naam "Pure" de naam van het spel: Jil Sander Pure is gelimiteerd tot de essentie en geenszins fantasieloos. Een parfumreeks die op zichzelf rust en een goed verzorgd en fris gevoel geeft aan de drager. Dit gevoel begint met de topnoot van Jil Sander Pure, die de eerste indruk maakt. Magnolia en jasmijn vormen de bloemige inleiding tot de geurreeks JIl Sander Pure.

Twee intense florale noten die niet van elkaars gelederen lopen, maar een perfecte eenheid vormen. Het lijkt erop alsof deze twee componenten elkaar voorkomen en plaats maken voor elkaar, wat leidt tot harmonische overeenstemming. De hartnoot is samengesteld uit cyclamen en hedione en begeleidt de drager enkele uren lang. Veel mensen kennen cyclamen als niet-geparfumeerde potplanten, maar veel van de wilde bloeiende cyclamen hebben een intense geur.

Hedione is een synthetisch geproduceerde component van parfums op basis van jasmijn en magnolia, die een positief effect heeft op de stemming van mensen. Hedione activeert het zogenaamde knuffelhormoon en stimuleert een aangenaam gevoel en verlangen. Zo wordt niet alleen de drager een paar uur lang zachtjes gestimuleerd, maar ook de mensen die gefascineerd zijn door het parfum. Musk, sandalhout en Ambra in de basisnoot laten een warme, zachte en sensuele indruk achter. Jil Sander Pure is een parfumreeks die bewijst dat een harmonieuze geur niet veel parfums nodig heeft om een perfect akkoord te krijgen.

Kopnoten:
Magnolia
Jasmijn
Hartnoten:
Cyclamen
hedion
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Ambra
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Ilias Ermenidis
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Pure met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Laze1988
Frisse, jeugdige geur

De geur heeft een frisse, "vrolijke" noot. Pas bij de nattuurijke, jeugdige jonge vrouw. De mening van anderen dat deze geur alleen past bij vrouwen van onder de veertig, kan ik niet delen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.