Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Jil

De geur +

Jil Sander Jil, de poederige bloemengeur voor vrouwen

De vrouwengeur Jil Sander van Jil Sander is een moderne en vrouwelijke geur voor de strakke, modieuze en zelfbewuste vrouw die toch graag haar natuurlijke zachte, zachte, zachte, delicate en vrouwelijke facetten laat zien en leven. De geur Jil is toegewijd aan de oprichter van het merk en Hamburgse modeontwerper Jil Sander. Jil Sander Jil is een inspirerende en aansprekende geur met een frisse, bloemige fruitigheid en licht oriental karakter dat verrast door sensuele elementen.

Het parfum inspireert meteen met de kruidige aroma's van roze peper, die verfrissend combineren met de heerlijke noten van lavendel en mandarijn in de topnoot. De bloemige hartnoot van lely-of-the-valley, heliotroop en iris geeft de geur een inspirerende, goed geurende bloemige frisheid . In de basis wordt de geur elegant afgerond met de aroma's van muskus, amber, amber en exotisch warme vanille, waardoor een vrouwelijke sensualiteit ontstaat.

Jil Sander Jils parfum lijkt aanvankelijk niet onopvallend en intens, maar verandert verrassend snel na het aanbrengen in een heerlijk lichte en aangenaam bloemrijke geur die lang meegaat. De Eau de Parfum Jil kan zowel in het alledaagse bedrijfsleven als in de vrije tijd gedragen worden en onderstreept het zelfbewuste, vrouwelijke charisma van de vrouw op elk moment.

Kopnoten:
Roze Peper
Mandarijn
Lavendel
Hartnoten:
Iris
Lelie
Heliotroop
Basisnoten:
Amber
muskus
vanille
Parfumeur:
Olivier Polge, Bruno Jovanovic
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Jil met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Appents
Top!

De body lotion ruikt echt heerlijk en kan prima als vervanger voor een parfum worden gebruikt. De geur houdt wel 24 uur. Zeer aan te bevelen!

Commentaar van Vervang85
verwachting klopte!

Het product overtuigd en is goed aangekomen. Niet te zwaar of overdreven maar aangenaam. Natuurlijk is smaak persoonlijk. Ik vind het heerlijk voor de hele dag omdat het niet te opvallend is.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.