Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een enkel moment kan alles veranderen: Guerlain L. Instant de Guerlain is het verhaal van unieke, emotionele momenten die diep raken en nooit in de vergetelheid raken.

Deze vrouwengeur met een zoete poederkuil is allesbehalve een kortstondig moment: het is vrouwelijk, bloemig, fris, oosters, boeiend. Het is een geur voor nu en voorgoed.

Guerlain L'Instant de Guerlain kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Bloemig en exotisch oriëntaals door vanillezachtheid en frisse citrusaroma' s.

De vrouwengeur L'Instant de Guerlain van het gelijknamige merk betovert met zijn bloemig-poedervormig karakter en geeft elke vrouw een speciaal gevoel. Een aura die vrouwelijkheid en sensualiteit uitstraalt. De exotische aroma's bieden veel ruimte voor dromerige momenten.

Guerlain L'Instant de Guerlain begint met de citroennoten van mandarijn en limoen. In de hartnoot van de geur worden bloemenzoete aroma's toegevoegd om het parfum vrouwelijk en sensueel te maken. De lichte zuurgraad van de topnoot wordt prachtig aangevuld met de bloemige aroma's en creëert een lichte, elegante geurbeleving. Zoete geurende jasmijn, aromatische iris en magnolia geven een aroma als op een zomerweide in juli. Exotische ylang-ylang geeft de geur iets onverwachts en vormt samen met vlierbes een fruitige symbiose die de zoetheid van de bloemenaroma's aanvult. De basis van deze unieke geur wordt gevormd door bittere muskus en kruidige amber, een populaire en licht bittere basistoon, niet alleen voor mannengeuren. De twee hout-aromatische noten vormen een solide basis. Benzoë en zachte vanille verzachten de astringentie van de muskus enigszins en vormen een perfecte harmonie.

Het poederachtige geluid van Guerlain L'Instant de Guerlain fascineert de omgeving. De dragers zijn verpakt in een zachte beschermende jas en elk moment is een dromerige ervaring.

Kopnoten:
Mandarijn
Limoen
Hartnoten:
Iris
Jasmijn
Ylang Ylang
Magnolia
vlier
Basisnoten:
Benzoë
vanille
Honing
Amber
muskus
Parfumeur:
Sylvaine Delacourte, Maurice Roucel
Jaar van uitgave:
2003

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 369
toepassen