Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een parfum gewijd aan de Parijse boulevard Champs-Élysées, gecreëerd door een meesterlijke Franse neus: Guerlain Champs-Élysées is een bloemige, fruitige geur die dames over de hele wereld verrukt. Het maakt niet uit of ze voor een wandeling op de beroemde Parijse boulevard gaan of in het park om de hoek.

Olivier Cresp' Champs-Élysées is een eerbiedwaardig eerbetoon aan een van de beroemdste straten ter wereld.

Guerlain Champs-Élysées kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een bloemendroom voor vrouwen - de geur van Guerlain Champs-Élysées

De geur van Guerlain Champs-Élysées heeft een lange traditie uit 1906. Zelfs vandaag de dag nog is de prachtige gelijknamige boetiekstraat in Parijs niet alleen het hoofdkantoor, maar ook een boetiek en een museum voor de traditionele winkel van Guerlain. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de bijbehorende geur voor vrouwen ook gemoderniseerd is. Champs-Élysées werd in 1996 opnieuw uitgereikt als Eau de Parfum en Eau de Toilette. Tegelijkertijd dienden er nog meer moderne variaties te volgen.

Fruitige en bloemige noten definiëren de speelse compositie. Begin met b>zwarte bes, meloen en perzik . Anijsed heeft een delicate specerijen, amandelen een zekere zoetheid en viooltjes een speels karakter. In de hartaantekeningen komen verschillende bloemen samen. Pinksteren, mimosa, lila, lila, maar ook lelie van de vallei, rozen en amandelbloesems geven een romantisch en zeer vrouwelijk boeket. De amandelboom wordt ook als geurdrager in de basis gebruikt. Cederhout, sandelhout, vanille en benzoë vormen een houten, warme en langdurige basisstructuur.

Het resultaat is een licht poederig, bloemig parfum voor dames. De fijne fruitnoten geven het een zekere waarde. Toch is Guerlain Champs-Élysées nog steeds zeer elegant en roept het herinneringen op aan de stad van de liefde en wandelend langs de beroemde boulevard.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
suikermeloen
Amandel
Viooltje
Perzik
Anijs
Hartnoten:
Pinksterroos
Mimosa
Lelietje-van-dalen
Maagdenpalm
Roos
Sering
Basisnoten:
Sandelhout
vanille
Cederhout
Benzoë
amandelboom
Parfumeur:
Jean-Paul Guerlain
Jaar van uitgave:
1996

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Guerlain Champs-Élysées met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Theity65
Een fijne, luchtige zomergeur

De geur is geel luchtig, een beetje vanille-achtig. Een geur voor elke gelegenheid. Ook een mooi cadeau. Ik koop deze geur graag opnieuw, vooral in de zomer.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 423
toepassen