Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Après L'Ondée

uitverkocht producten +

De geur +

Guerlain Après L. Ondée ruikt na een regendouche als de natuur

Après L'Ondée ("After the rain") is een vrouwengeur met poederachtige, bloemige en houtachtige akkoorden. Het parfum van het traditionele huis Guerlain verscheen in 1906 en wordt nog steeds geproduceerd. De mooie, delicate geurcompositie is samengesteld uit sinaasappelbloesem en viooltje, gecombineerd met een kruidige anijsnoot. De topnoot van het parfum, bestaande uit meidoorn, rozemarijn, lavendel en bergamot, gaat over in een hart van jasmijn, viooltje, sinaasappelbloesem, bouvardia, lelie en orchidee voordat de basisnoot, die iris en hertenmuskus bevat, tevoorschijn komt. De rijke en langdurige geur viert de natuur en de manier waarop die tot leven komt na een regenbui.

De essentie werd gecreëerd door Jacques Guerlain, de kleinzoon van de stichter Pierre-François Pascal Guerlain, door de weelderige noot van dit boeket fragiele bloemen te orkestreren rond irissen, viooltjes en vanille nuances. Het resultaat is een parfum dat herinnert aan de geur van een lentetuin na de regen - de geur van vochtige bladeren en bloemen opgewarmd door de zon.

Als een van de eerste geuren waarvoor p-anisaldehyde of para-anisaldehyde werd gebruikt, heeft Après L'Ondée een warme, zoetige geur die doet denken aan meidoornbloesem en mimosa. p-anisaldehyde of para-anisaldehyde werd voor het eerst gesynthetiseerd door de Franse chemicus Auguste Cahours - en dit al in 1845. In 1877 ontwikkelden Hermann Herzfeld en Ferdinand Thiemann een synthesemethode die industrieel kon worden gebruikt. Hiermee werd de basis gelegd voor de productie van Après L'Ondée - een kostbaar parfum vol geselecteerde ingrediënten dat het leven in al zijn facetten weerspiegelt. Après L'Ondée is een echte klassieker voor dames die van het leven houden.

Kopnoten:
meidoorn
Rozemarijn
Lavendel
Bergamot
Hartnoten:
Jasmijn
Viooltje
Sinaasappelbloesem
bouvardia
Lelie
Orchidee
Basisnoten:
Iris
hertmuskus
Parfumeur:
Jacques Guerlain
Jaar van uitgave:
1906

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 324
toepassen