Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Made to Measure pour Homme

De geur +

Gucci Made to Measure pour Homme, de kruidig-oriëntaalse mannengeur

Made to measure, d. w. z. kleren en schoenen op maat maken, is het grote thema van de mode-industrie. Salvatore Ferragamo biedt de service voor zijn schoenen aan, Ermenegildo Zegna noemt deze service " Si Misura" en Hugo Boss biedt deze service aan onder het label "Boss Selection made to measure".

Tendens werd deze trend ook opgepikt door de Fashion reus Gucci. Daar worden de kostuums individueel op maat van de klant gemaakt. Niet zo individueel als een maatpak, maar zeer gelijkaardig qua pasvorm. Gucci heeft deze trend nu gevolgd en heeft een nieuwe Gucci mannengeur geïntroduceerd. Overigens is Gucci's eerste nieuwe mannengeur in drie jaar tijd. Acteur James Franco schiet de campagne voor de geur Gucci Made to Measure pour Homme.

"Ik heb al een echte relatie met Gucci opgebouwd. We zitten op de een of andere manier op hetzelfde niveau - ik voel me zelfs als een deel van de Gucci-familie! "Franco zei over zijn werk met Gucci. Het hele concept van "Made to Measure" staat voor groot vakmanschap. Zowel in de mode- als in de cosmeticasector.

De nieuwe geur van Gucci is maskuline en zeer geraffineerd. De geur opent met Calabriaanse bergamot, Tunesische oranjebloesem, lavendel en een vleugje anijs. Het hart is buitengewoon met accenten van nootmuskaat, waterlelie, fruitig pruim en kruidig kaneel. Warme tonen van amber, patchoeli en sterk leer vormen de basis. Een geur die ingrediënten van over de hele wereld mengt en de elegantie van een perfect pak weergeeft.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Tunesische sinaasappelbloesem
Lavendel
Anijs
Hartnoten:
Sri-Lanka-muskaat
waterlelie
Jeneverbes
Pruim
Kaneel
Basisnoten:
Labdanum
Patchoeli
leder
Amber
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Made to Measure pour Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Boxylost
Gucci is altijd weer heerlijk

Een echt heerlijke en duidelijke herengeur. Houdt bij mij lekker lang. En de vrouwen bij mij op het werk zijn dol op de geur ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten