Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Envy Me

De geur +

Gucci Envy Me, de bloemrijke-vruchtbare geur voor vrouwen

florale fruitige noten, zoet en sensueel akkoorden, dat is het geheim van Gucci Envy Me. Een vrouwelijke vrouwengeur die lang houdbaar is en een zeer ongewone geur achterlaat. Met een vleugje Gucci Envy Me omringt de vrouw een erotisch tijdperk dat mysterieus is en vol aantrekkingskracht. Gucci Envy Me is een compositie met verleidelijke noten als wilde water jasmijn en roze peper in de topnoot. De hartnoot is een mengeling van granaatappel, lila, pioenroos en witte thee.

De essentie is muskus-, sandel- en teakhout als basisnoot. Dit heeft zich ontwikkeld tot een geur die niemand zich kan weerstaan. Samen met Gucci Envy Me omringen vrouwen zich met een flair van sensuele betovering en pure elegantie. Een parfum voor de zelfbewuste vrouw, die haar dagelijks leven beheerst en de aandacht trekt. Pure verleiding straalt frisse, zoete aroma's en houtachtige noten uit. Een creatie die iets heel bijzonders is en een perfect samenspel van vrouwelijkheid en charme vertegenwoordigt. Gucci Envy Me is een onvergetelijke geur met een verleidelijke uitstraling.

Kopnoten:
Lychee
Roze Peper
waterjasmijn
Hartnoten:
Sering
Granaatappel
Pinksterroos
witte thee
Basisnoten:
pinke muskus
Sandelhout
Teakhout
Parfumeur:
Karine Dubreuil-Sereni
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Gucci Envy Me met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Alard1994
Lekker frisse geur

Ik heb deze geur van mijn vriend gekregen voor mijn verjaardag en ik ben er dol op. Normall koop ik niet zo'n duur merk, maar ik moet zeggen dat het wel de moeite waard is. Ik voel me een echte lady als ik dit parfum draag.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten