Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Gucci Envy Me, de bloemrijke-vruchtbare geur voor vrouwen

florale fruitige noten, zoet en sensueel akkoorden, dat is het geheim van Gucci Envy Me. Een vrouwelijke vrouwengeur die lang houdbaar is en een zeer ongewone geur achterlaat. Met een vleugje Gucci Envy Me omringt de vrouw een erotisch tijdperk dat mysterieus is en vol aantrekkingskracht. Gucci Envy Me is een compositie met verleidelijke noten als wilde water jasmijn en roze peper in de topnoot. De hartnoot is een mengeling van granaatappel, lila, pioenroos en witte thee.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De essentie is muskus-, sandel- en teakhout als basisnoot. Dit heeft zich ontwikkeld tot een geur die niemand zich kan weerstaan. Samen met Gucci Envy Me omringen vrouwen zich met een flair van sensuele betovering en pure elegantie. Een parfum voor de zelfbewuste vrouw, die haar dagelijks leven beheerst en de aandacht trekt. Pure verleiding straalt frisse, zoete aroma's en houtachtige noten uit. Een creatie die iets heel bijzonders is en een perfect samenspel van vrouwelijkheid en charme vertegenwoordigt. Gucci Envy Me is een onvergetelijke geur met een verleidelijke uitstraling.

alle klanten beoordelen positieve
Gucci Envy Me
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Lekker frisse geur
Ik heb deze geur van mijn vriend gekregen voor mijn verjaardag en ik ben er dol op. Normall koop ik niet zo'n duur merk, maar ik moet zeggen dat het wel de moeite waard is. Ik voel me een echte lady als ik dit parfum draag.

Ster parfumeur Karine Dubreuil gemaakt Gucci Envy Me

Gucci is een modemerk dat Italiaanse mode produceert voor dames-, heren- en kinderkleding in het hogere prijssegment. Gucci Envy Me werd gelanceerd in 2004 en veroverde onmiddellijk de parfummarkt met zijn eenvoudige, verfrissende elegantie. De geur is gemaakt door de Franse parfumeur Karine Dubreuil, die alle geuren van Gucci vrouwengeuren produceerde. De Gucci Envy Me geur ervaring heeft al voor een sensatie gezorgd. Het geheim was om te vinden kwam van de beroemde parfumeur Dubreuil. Een geur die bekend was, maar nog steeds zo opwindend rook. De magie zit in de bloemige en bloemige geurakkoorden die sensualiteit en zoetheid uitstralen.

Gucci's geuren hebben een unieke geur ervaring die zelfvertrouwen een onvoorwaardelijke kick geeft. Slechts twee druppels van de ongebruikelijke creaties zijn genoeg om meteen te weten: Dat is mijn geur! Kan de magie van Gucci worden gevonden in haar honderdjarige geschiedenis? Het combineren van het beproefde met het nieuwe? Aan het begin van de geschiedenis van Gucci opende Guccio Gucci in 1921 een leren accessoirewinkel voor paarden. Hij verwachtte vooral dat zijn naam een modelegende zou worden. Als bijproduct maakte hij allerlei tassen.

Maar hij bracht zijn tijd liever door in de paardenstallen dan op de catwalks van de wereld. Alleen zijn zonen begonnen geleidelijk aan het mode label op te bouwen. De modeverkoop ging zo goed van start dat ze na korte tijd de meest gewilde sterren bij hun klanten konden tellen. Audrey Hephurn, Jackie Kennedy of Grace Kelly schitterden sterren in de modieuze hemel waar Gucci ze nog verder in bracht. Geleidelijk ontwikkelden de modecollecties zich ook tot parfumlijnen. Parfums werden gemaakt voor zowel mannen als vrouwen, en elke geur hit. Van jeugdige frisse geuren tot bloemige erotische noten, jaar na jaar kwamen er nieuwe parfumcreaties op de markt. Vandaag de dag is een Gucci parfumdrager één van die succesvolle mannen en vrouwen die elke uitdaging aangaan en aankunnen.

Flesje van Gucci Envy Me en betoverd in delicate rosé

De elegante en langwerpige rechthoekige fles scheert in een fijn roze. Met de witte dop en de roze letters van het Gucci label is de fles een absolute blikvanger die niet in een handtas of badkamer mag ontbreken. Met zijn delicate kleur duidt de fles op een pure vrouwelijkheid. Het speelse design is discreet en toch extravagant opvallend en straalt charismatische charismatische charismatische charme uit.

Niet alleen de geur Gucci Envy Me staat in het middelpunt van de aandacht, maar ook de coating ervan. De fles is gemakkelijk te openen en straalt klassieke versheid uit. Gucci Envy Me geeft de drager zelfvertrouwen en zinnelijkheid. De roze gekleurde kubus als fles ziet eruit als een klein kunstwerk verpakt in kant. Niet alleen het parfum is dus een object van verlangen, maar ook de fles met zijn ongebruikelijke vorm en kleur. Een flesje zoals de geur - gewoonweg schitterend!

Commercieel voor Gucci Envy Me maakt indruk met intieme beelden

Gucci Envy Me - de verboden vrucht culmineert in een commerciële presentatie van Adam en Eva. Diepe blikken tussen man en vrouw laten haar zinnelijke intimiteit ondergaan. De Hof van Eden verleidt de zonde en wordt een erotische illusie. De vrouw als sterke persoonlijkheid weerstaat de verleiding niet en reikt tot de verboden vrucht. De geur Gucci Envy Me - omringt het paar met een mysterieuze uitstraling die niet kan worden verwijderd. Het echtpaar valt en geeft zich over. De tv-sport laat dus een provocerend en verleidelijk beeld zien en is de opmaat tot een heel bijzonder avontuur.

De plek toont een vrouw omringd door de Gucci Envy Me geur. Ze wandelt door de stad en ziet al die naakte etalagepoppen. Ze loopt langs en de poppen komen tot leven en zorgen afgunstig voor haar. Een pop draait zijn hoofd zo ver na de vrouw dat het 'zijn hoofd verliest' in de ware zin van het woord. Het landschap wordt begeleid door het Goldfrapp-lied "Oh La, La", dat de erotische kracht nog eens onderstreept.

Reclame komt haar beloften na. Gucci Envy Me is een fruitige bloemengeur die zijn mysterieuze charme behoudt met sandelhout en muskus. Een buitengewone geurbeleving die iedereen betovert. Gucci Envy Me biedt een compleet assortiment bodylotion, douchegel en eau de toilette. Zo kan elke vrouw haar vrouwelijkheid onderstrepen met gecoördineerde producten.