Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci by Gucci pour Homme

De geur +

Masculien en elegant: Gucci by Gucci Pour Homme biedt alle facetten van de mannelijkheid.

Gucci van Gucci Pour Homme - het parfum voor de moderne en gepassioneerde man. Voor degenen die het leuk vinden als exclusief en charismatisch, is dit parfum precies goed voor u. Al de topnoot wordt gekenmerkt door een onverteerbare frisheid , veroorzaakt door een harmonieuze mengeling van cipres, calone, bergamot en een verleidelijke geur van viooltjes. Zo krijgt Gucci van Gucci Pour Homme dus iets bloemig, wat nog steeds immens werkt maskuline .

In Basis, straalt de schepping met akkoorden van wierook, tabaksbladeren, kruidige peper en warme amber. Patchouli, amyris en cederhout ronden de geur houtachtig af. Vrijwel geen enkele andere mannengeur is ooit zo sensueel, luxueus en elegant geweest als deze. Zo gaat Gucci van Gucci Pour Homme uit van een ongebruikelijke attractie, die niemand zo snel kan ontlopen.

Thanks aan de creatief samengestelde ingrediënten, het parfum is zeer kenmerkend en misschien is het daarom zo modern. De geur is vooral gericht op moderne mannen, die zich in staat stellen om vele facetten te hebben, conventies af te wijzen en graag met tradities te breken. Om tegelijkertijd stijlvol en elegant te blijven, is een volledige harmonie van uitersten vereist. Gucci van Gucci Pour Homme is de perfecte metgezel voor boeiende dagen en avontuurlijke nachten.

Kopnoten:
Bergamot
Viooltje
Cipres
Hartnoten:
Jasmijn
tabakblad
Basisnoten:
Amber
elemihars
Patchoeli
Parfumeur:
Frida Giannini, Givaudan
Jaar van uitgave:
2008

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten