Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Montblanc Legend pour Femme

uitverkocht producten +

De geur +

De geur Montblanc Legend pour Femme is een nieuwe ster in de lucht van geuren van Montblanc. Montblanc Legend pour Femme is zeer verfijnd. Hij weet te betoveren en tegelijkertijd betovert hij zich. De kleur van een verfijnde roos onderstreept dit magische effect voorzichtig. Deze geur heeft een houtachtig, bloemig nootje. Deze gedurfde, maar uiterst interessante mix wordt onderstreept door een intensief geurend vuurwerk van de individuele noten.

In de topnoot openen de smaak van neroli, peer en bittere sinaasappel de parfumcompositie, die wordt ondersteund door een zachte hartnoot van oranjebloesem, lelie-van-de-dalley en Indiase jasmijn. Dit wordt gecompleteerd door de basisnoot, waarin muskus, vanille en edele houtsoorten de geur zachtjes laten stralen en haar sensualiteit en soberheid geven.

Hoewel deze ingrediënten op het eerste gezicht tegenstrijdig kunnen lijken, wordt Montblanc Legend pour Femme een zeer vrouwelijke geur die vrouwelijkheid, wilheid en zelfstandigheid combineert en harmonisch combineert. Montblanc Legend pour Femme is ideaal om uzelf als cadeau te schenken. Een vleugje luxe in de vorm van geur waardoor de drager vrouwelijker, wenselijker en opwindender overkomt.

Kopnoten:
Peer
Sinaasappelbitter
Neroli
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
houtige geuren
muskus
vanille
Parfumeur:
Bernard Ellena, Nathalie Feisthauer
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.