Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Montblanc Femme Individuelle

De geur +

De individuele geur voor elke vrouw

Fruitig, vrouwelijk en met een vleugje kruidigheid - dat is Montblanc Femme Individuelle ! Het vrouwenparfum, dat sinds 2004 op de markt is, weet te overtuigen met zachte tinten. De geurcompositie ontvouwt zich rustig en zoet in plaats van luid en pompeus. Een kwaliteit die door veel vrouwen zeer gewaardeerd wordt. Montblanc Het is een parfum dat nooit gemist wordt op kantoor of in andere dagelijkse situaties. Maar de geur is verre van saai.

Al in de topnoot, licht bittere bessen, een aangenaam laurierblad en precies de juiste hoeveelheid roze peper verrassen. Een fruitige, kruidige combinatie die in het hart wordt aangevuld met de bloemige aroma's van lotus en roos. In de basisnoot, die lang op de huid blijft zitten, wordt het eindelijk warm. Amber, muskus en patchoeli ontmoeten elkaar hier. Maar het sterkste aroma van de basis is vanille, het is zeer zacht, zacht en zeer vrouwelijk.

Montblanc Femme Individuelle er zit een zekere vrede in. Het is de geur voor de ontspannen momenten in het leven. Elke keer als een beweging of tocht hem naar zijn neus brengt, wil je diep ademhalen, je ogen kort sluiten en genieten. Omdat Montblanc het Femme Individuelle zo heerlijk discreet is, heeft het wat nodig is om nog vele jaren een favoriet parfum te blijven.

Kopnoten:
Aalbessen
laurierblad
Roze Peper
Hartnoten:
Lotus
Roos
Basisnoten:
Amber
muskus
Patchoeli
vanille
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2004

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-64%1