Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Montblanc Explorer Platinum

uitverkocht producten +

De geur +

Montblanc Explorer Platinum: Smaakvolle versheid voor elke dag

Montblanc Explorer Platinum is een Eau de Parfum Spray voor mannen uit 2023. De kruidige, houtachtige en citrusachtige geur brengt een avontuurlijke stemming over, of de avonturen nu in het dagelijks leven, 's avonds of in de natuur plaatsvinden. Met zijn goed waarneembare sillage en langdurige geur is Explorer Platinum perfect voor elke gelegenheid en straalt kracht, elegantie en optimisme uit. In het begin creëert viooltjesblad een positieve stemming met zijn frisse, groene geur. Scharlei vormt de hartnoot. De warme kruidigheid van de geur brengt mannelijke, maar ook zachte en zoete noten in het parfum. Cederhout sluit de geur af met klassieke elegantie. De drie geurnoten lijken eenvoudig, maar combineren tot een veelzijdige geur die tegelijkertijd fris en warm, stimulerend en ontspannend is.

De flacon van Montblanc Explorer Platinum is elegant en mannelijk. De cilindrische basisvorm is versierd met een platinakleurige, gedessineerde metalen band. De eveneens cilindrische, brede dop vormt de glanzende afwerking. Over het geheel genomen doet het ontwerp denken aan een stuk gereedschap en dat geldt ook voor de geur. Het is een hulpmiddel om je goed te voelen en de mensen om je heen een plezier te doen. De naam staat niet op het flesje, maar het logo staat op de metalen band en een "M" staat op de bodem van het potje en op de dop. Dit is understatement in zijn mooiste vorm.

Nathalie Lorson, Bruno Jovanovic en Fabrice Pellegrin hebben de Montblanc Explorer Platinum gecreëerd. Vooral Jovanovic vermijdt graag alles wat overbodig is in zijn creaties en houdt van een duidelijk herkenbare structuur. Hij is een van de weinige parfumeurs wiens eerste geurherinnering eigenlijk een parfum is. Het parfum van zijn moeder herinnert hem nog steeds aan zijn kindertijd en Bruno Jovanovic's favoriete geuren zijn Hugo Boss - The Scent for Him, Paco Rabanne - Pure XS en Coach - Coach for Men. Lorson creëerde Parfums de Marly Meliora, Lalique Satine en Jil Sander Softly. Naast Montblanc Explorer Platinum creëerde Pellegrin Diptyque Eau Duelle en Azzaro Wanted.

In het promotiefilmpje voor Montblanc Explorer Platinum zie je een man in de bergen staan. Sneeuw en ijs bedekken de bergen, een waterval is bevroren tot bizarre ijspegels. Langzaam komt de zon boven de kou uit, de kleuren veranderen van blauw naar oranje, de man trekt zichzelf het avontuur in met een touw over zijn schouder. De film vangt de frisheid en warmte van de geur prachtig. Het ongetemde, sterke karakter komt ongetwijfeld ook tot uiting in de film en de geur.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Bruno Jovanovic, Nathalie Lorson, Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten