Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Montblanc Starwalker

uitverkocht producten +

De geur +

Klassieke elegantie wordt ook weerspiegeld in de geur

De Montblanc Starwalker parfumserie bestaat momenteel uit de Eau de Toilette voor mannen en de bijpassende After Shave Lotion. De frisse en bosrijke Montblanc Starwalker werd in 2005 gelanceerd en heeft nog steeds vrienden die enthousiast zijn over de eenvoudige maar verfijnde elegantie van het parfum.

Verantwoordelijk voor de creatie van Montblanc Starwalker is de beroemde parfumeur Michel Almairac, die een constante is in de wereld van geuren. Hij creëerde een topnoot van bamboe, mandarijn en bergamot. In het hart verschijnen dennenhars, nootmuskaat, gember en amber samen voordat de basisnoot van fijn sandelhout, onmiskenbaar ceder en muskus de frisse en harsachtige aroma's zacht omringt.

Met Montblanc Starwalker is een geur ontstaan die ongewild een bos hoog in de bergen oproept, waarin een koud, helder beekje naar beneden valt en veel groene, frisse en ook harsachtige aroma's zich vermengen. Deze prachtige compositie maakt van Montblanc Starwalker een bijzonder alledaagse geur die in uw vrije tijd net zo goed gedragen kan worden als tijdens een zakelijk diner. Het drukt een discrete en elegante mannelijke aanwezigheid uit die aangenaam is. Precies het juiste voor de moderne man die zich bewust is van zichzelf, zelfs zonder overweldigende geuren.

Kopnoten:
Mandarijn
Bamboe
Bergamot
Hartnoten:
Sandelhout
Ceder
muskus
Basisnoten:
Muskaatnoot
Gember
Amber
harsen
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Montblanc Starwalker met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Topectepech
Heerlijke geur

Dit is wederom een heerlijke geur van MontBlanc. Ik gebruik hem iedere dag en ben nog steeds heel enthousiast. Ik bestel hem alleen hier omdat de prijs zo goed is.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-61%1