Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur die de innerlijke charisma van een man onthult: Montblanc Legend Night is de kruidige-zoete versie van de klassieker en werd gecreëerd door twee van de grootste namen in de parfumindustrie.

Montblanc Legend Night kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Zuivere mannelijkheid: Montblanc Legend nacht

De Montblanc Legend Night geur is zelfverzekerd, zelfbewust en geheimzinnig tegelijk. Desalniettemin is hij noch agressief, noch opdringerig. Het is zuiver mannelijkheid in zijn meest positieve vorm. De Montblanc Legend Night benadrukt de individuele uitstraling van de man en toont zijn natuurlijke elegantie.

Met deze houtachtige en zeer mannelijke geur, kan geen enkele vrouw weerstaan. Het begint met een sympathieke en kruidige topnoot van verse pepermunt, aromatische kardemom en muscatel salie. Het hart toont met viooltjes, cederhout en lavendelakkoorden uit de bloemrijke en houtachtige kant. De Montblanc Legend Night is afgerond met een sensuele en warm basis van patchouli en vetiver hout, zwarte vanille en intense muskus. Alle ingrediënten van het parfum zijn perfect op elkaar afgestemd en harmoniëren op een unieke manier met elkaar.

Montblanc Legend Night is geschikt voor alle mensen die zelfverzekerd zijn in hun levenswijze en die voldoende moed hebben om hun eigen mening te uiten. De geur heeft een langdurig en aangenaam karakter, dat de hele dag lang de metgezel van zijn drager blijft. Het nestelt zacht tegen de huid en zorgt voor een aangenaam gevoel van welzijn dat ongeëvenaard blijft.

Kopnoten:
Bergamot
Salie
Kardemom
Hartnoten:
Appel
Balsemspar
Cederhout
Basisnoten:
Vetiver
Akigalawood
vanille
Parfumeur:
Antoine Maisondieu, Olivier Pescheux
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-20%1