Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Fris, intens en mannelijkMontblanc Legend Spirit , wat de energieën van de drager stimuleert. Toch is het een prettige allrounder.

De frisse en citroenachtige mannengeur is samengesteld door Nathalie Lorson en Olivier Cresp en is geschikt voor elke gelegenheid.

Montblanc Legend Spirit kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Montblanc Legend Spirit - Casual draagbaarheid voor iedereen

Montblanc Legend Spirit inspireert deze heren al enkele jaren. De frisse en citroenachtige, nonchalante en elegante geur is sinds 2016 verkrijgbaar. Gemaakt door de beroemde parfumeurs Olivier Cresp en Nathalie Lorson, is de topnoot van Montblanc Legend Spirit met bergamot, grapefruit en roze peper boeiend. De hartnoot brengt naast kardemom en lavendel aquatische noten, voor de basis van kasjmierhout, cederhout en sandelhout, evenals witte muskus en eikenmos.

De uiterst harmonieuze samenstelling is heerlijk ontspannen en kan overal en altijd worden gedragen. De Eau de Toilette Montblanc Legend Spirit is een echte allrounder die een geweldige metgezel is voor het dagelijks leven, vooral op warme dagen. Niet alleen op het werk, maar ook in de vrije tijd of zelfs bij het sporten past de aangename geur echt altijd. Het belast noch de drager, noch de persoon die ertegenover staat, maar wordt gekenmerkt door een mooie duurzaamheid en fijne kuilvoer. En alleen deze uitstraling wordt vaak onderschat. Want als u op zoek bent naar een olfactorische explosie, zult u teleurgesteld zijn, maar als u houdt van fijne, gecultiveerde geuren die scoren met elegantie, dan bent u op Montblanc Legend Spirit de juiste plaats. Je doet de geur gewoon aan zonder na te denken, voelt je goed verzorgd en bent overal klaar voor.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
Grapefruit
Hartnoten:
Kardemom
Lavendel
aquatische geuren
Basisnoten:
Eikenmos
witte muskus
kasjmierhout
Sandelhout
Ceder
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-47%1