Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur voor ontdekkingsreizigers: Montblanc Explorer is een citruskruidige mannengeur die uitnodigt tot een wereldtournee. Voor de man van de wereld, die zich overal op zijn gemak voelt.

Het parfum werd in 2019 gecreëerd door drie getalenteerde parfumeurs en werd onmiddellijk op de markt gebracht.

Montblanc Explorer goedkoop kopen

De geur +

Een olfactorische reis rond de wereld

Sinds 2019 is er de geur- en verzorgingsreeksMontblanc Explorer . De serie bestaat uit een eau de toilette, een aftershave balsem, een douchegel en een bijpassende deodorantstick. Alles heeft een frisse geur gecreëerd door Jordi Fernández, Olivier Pescheux en Antoine Maisondieu.

De drie meesterlijke parfumeurs creëren een topnoot van salie, roze peper en Italiaanse bergamot. In het hart verschijnt een fijn maar helder leer samen met de Haïtiaanse vetiver. De drie parfumeurs vormen de basis door het mengen van patchoeli uit Indonesië, cacao, ambroxaan en Akigalahout(R).

Montblanc Explorer is geïnspireerd door een reis om de wereld, waarbij elk continent iets toevoegt om een prachtige compositie te creëren en dit is absoluut succesvol. De fijne mannelijke geur is een echte allrounder, omdat het niet alleen een goede houdbaarheid en sillage heeft. Zijn duidelijk waarneembare aanwezigheid raadt hem ook na sluitingstijd aan voor het dagelijks leven, net als voor de avond. Montblanc Explorer is echter niet beklemmend, maar straalt een rustige luxe uit, die ook heel goed in de mainstream past. Tegelijkertijd is de Montblanc Explorer mannengeur een prachtig bewijs dat Montblanc niet alleen schrijfinstrumenten, maar ook geuren worden beheerst.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Salie
Roze Peper
Hartnoten:
leder
Haïtiaanse vetiver
Basisnoten:
Indonesisch patchoeli
Cacao
ambroxan
Akigalawood
Parfumeur:
Jordi Fernández, Antoine Maisondieu, Olivier Pescheux
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Montblanc Explorer in vergelijking met de SRP