Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Montblanc Legend Red

De geur +

Montblanc Legend Red - Met passie de dag i

Montblanc Legend Red is een frisse, citrusachtige mannengeur uit 2022 die elke dag vult met een bruisende energie. Alleen al het begin van de geur wekt de geesten op. De pittige bloedsinaasappel en grapefruit zorgen voor frisheid en zoete fruitigheid, terwijl de kruidige kardemom de geur mannelijk houdt. De heerlijk frisse, houtachtige en aromatische geur van cederhout voert de boventoon in de hartnoot. De basis is iets rustiger en zachter met hout en tonkaboon. Over het geheel genomen verleidt deze sterke geur met een heldere frisheid, die veel afwisseling krijgt door zoete, fruitige, citrus-, synthetische en houtachtige noten.

Montblanc Legend Red verschijnt in een opvallende rode fles. De felle kleur staat voor kracht, passie, liefde en heeft natuurlijk een groot signalerend effect. Wie dit parfum draagt, is zelfverzekerd en leeft het leven ten volle. Deze man kent zijn sterke punten en kan ze zo goed mogelijk gebruiken. De klassieke vorm van de Legend-reeks is een slanke, geperste cilinder die er van voren rechthoekig uitziet. Het bovenste deel van de fles is bedekt met een reflecterend glazen oppervlak waarop in het midden het Mont Blanc-logo is aangebracht. De dop is eveneens hoogglanzend gepolijst en MONTBLANC staat eveneens in zwarte letters tussen twee zwarte lijnen.

Anne Flipo en Nicolas Beaulieu hebben Montblanc Legend Red op de wereld gezet. Anne Flipo is een van de beroemdste parfumeurs van onze tijd en heeft meegewerkt aan succesvolle geuren als La Vie Est Belle van Lancôme en Lady Million van Paco Rabanne. Nicolas Beaulieu werkt bij het IFF en heeft, net als zijn collega, genoten van de opleiding bij het ISIPCA. Hij houdt van geuren die recht voor z'n raap en ondubbelzinnig zijn. Legend Red laat dit zien met zijn duidelijke taal van energie en kracht, die de geur van top- tot basisnoten domineren. Zijn andere creaties zijn Instinct Sport voor David Beckham of Simply For You Men voor Esprit.

De reclamecampagne voor Montblanc Legend Red beperkt zich tot diverse productfoto's die de aandacht vestigen op de karakteristieke fles. Slechts twee foto's geven extra informatie. Op de ene foto is de fles omringd door bloedsinaasappels en groene grapefruits die nog aan de bladeren hangen; op de andere doorkruist een witte lichtstraal het beeld. Alle foto's zijn in het dieprood van de fles. Deze overheersende kleur en ook de lichtstraal spreken van kracht, dynamiek, wilskracht en vastberadenheid.

Kopnoten:
bloedsinaasappel
Grapefruit
Kardemom
Hartnoten:
Ceder
Jeneverbes
Scharlei
Basisnoten:
mahagonihout
atlasceder
Tonkaboon
Parfumeur:
Anne Flipo, Nicolas Beaulieu
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-44%1