Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Montblanc Presence

uitverkocht producten +

De geur +

Met de aanwezigheid van Montblanc, presence de aanwezigheid van een mens blijft niet onopgemerkt. Degenen die graag in het middelpunt van de aandacht staan, indruk maken met hun aanwezigheid en hun ideeën zullen in deze nuance de geur vinden naar hun persoonlijke aura en hun type positief vegen. Verfrissend en sprankelend, vol Dynamisch en vitaliteit, verspreidt de geur zich sensueel op de huid en combineert met het lichaamseigen Pheromonen tot een nuance met adembenemend effect.

Montblanc Aanwezigheid is fruitig, kruidig, fris en adventuraal, mannelijk en zonder franje of onbeantwoorde vragen. In de topnoot vindt u bergamot, gember, kardemom en cinnamon met de unie van scherpte, specerijen en joie de vivre. Diep in het hart is Montblanc Aanwezigheid mild en knuffelig, waarbij fruitige appel met heliotroop en de kalmerende nuance van salie gecombineerd worden.

Maar schijn bedriegt, want in de basis ontwikkelt zich een vortex storm uit de rust, die met de aroma's van amber en muskus, sandelhout, teakwood en tonkaboon komt en een fascinerend, geanimeerd en boeiend effect heeft.

Mannen met hoge verwachtingen van Life, met het verlangen naar adventure en herontdekking van bijzondere dingen in het leven, zal enthousiast zijn over het effect van Montblanc aanwezigheid. Aanwezigheid tonen is vaak waardevoller dan met grote woorden aandacht trekken. De presence ondersteund door Montblanc Presence heeft gegarandeerd een effect.

Kopnoten:
Bergamot
Gember
Kardemom
Kaneel
Hartnoten:
Appel
Heliotroop
Salie
Basisnoten:
Amber
muskus
Sandelhout
Teakhout
Tonkaboon
Parfumeur:
Corinne Cachen
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Montblanc Presence met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Herfeempable
Past bij mij

Volgens mijn beste vriendin was dit de geur die bij mij paste. Ik heb haar advies opgevolgd en ik moet zeggen dat ik zeker niet teleurgesteld ben!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-58%1