Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Montblanc Emblem staat voor de tijdloze waarden elegantie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Mannen die met een heldere blik door de wereld lopen, vinden in Emblem de ideale metgezel.

De flacon van de kruidig-zoete Montblanc Emblem is een eerbetoon aan de zes oerdalen die rond de hoogste berg van Europa stromen.

Montblanc Emblem goedkoop kopen

De geur +

Montblanc Emblem - een geur vol mannelijke elegantie en nonchalance

Montblanc Emblem is een geur voor heren. Het behoort tot de houtachtig-kruidige geurfamilie. De compositie werd gelanceerd in 2014 en opent met topnoten van scharlei, grapefruit en kardemom. Montblanc Emblem is ook verrassend anders in de hartnoot: viooltjesblad en kaneelblad zorgen voor een sfeervolle mix. De basisnoot wordt gekenmerkt door houtachtige noten en tonkaboon.

Montblanc Emblem heeft een goede houdbaarheid en een gematigde sillage en is daarom een geschikte aanbeveling voor op kantoor. De geur is voorbestemd om de individualiteit van de drager te benadrukken zonder dominant over te komen. De meeste fans ervaren deze geur als een betrouwbare allrounder: ze dragen hem graag in hun vrije tijd - elke dag. Maar ook voor sport, sociale gelegenheden en op kantoor. Hoewel de geur oorspronkelijk is ontworpen voor mannen, zorgt de stijlvolle verfijning ervoor dat hij ook veel vrouwen aanspreekt. Zou dat komen door de veelzijdigheid van de nuances? De geur is kruidig en houtachtig in gelijke mate, maar biedt ook een verrassende hoeveelheid frisse en synthetische akkoorden. Montblanc Emblem is vooral populair in de lente en de herfst, maar ook in de zomer en winter zijn de vele fans in de geurenwereld niet van de geur weg te slaan.

Parfümeur:
Sonia Constant
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten