Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Montblanc Legend is een frisse en fruitige mannengeur van de hand van de Franse parfumeur Olivier Pescheux in een elegant en tijdloos design.

Aantrekkelijk en onweerstaanbaar mannelijk: voor mannen die man in het leven willen wordenLegend .

Montblanc Legend kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Montblanc Legende - een geur die een legende moet zijn

Met Montblanc Legend, de bekende Duitse fabrikant van sieraden, leren horloges en hoogwaardige schrijfwaren biedt een geur die heeft wat nodig is om een klassieker te worden. De veelzijdigheid is duidelijk zichtbaar in de vorm van contrasten tussen de individuele geuren. Verse citrusaroma's worden afgewisseld met scherpe mannelijke en aromatische tonen, wat getuigt van de creativiteit van de parfumeur zonder te worden overtrokken.

De topnoot lokt met bergamot, citroenverbena, lavendel en frisse ananas geuren en wordt gecombineerd na het vervagen van een compositie van verschillende geuren in de hartnoot tot een rond en gevarieerd akkoord. Eikenmos en cumarine vormen een scherp, kruidig contrast met rozen, geraniums, fruitige appels en de zoetheid van gedroogd fruit. De Montblanc Legend is een creatieve en gevarieerde geur voor mannen, afgerond met tonkabonen en sandelhouten basisnoten.

Klassiek en modern, deze geur betovert telkens weer en overtuigt met verrassende maar nooit storende componenten. Montblanc Legend doet haar naam in alle opzichten eer aan en heeft wat nodig is om een klassieker of zelfs een echte legende te worden. Montblanc Legend werd in 2011 opgericht door parfumeur Olivier Pescheux, die verschillende geuren combineerde tot een harmonieuze en aantrekkelijke mannengeur.

Kopnoten:
Lavendel
Bergamot
Ananas
Citroenverbene
Hartnoten:
Eikenmos
Geranium
Roos
Appel
gedroogde vruchten
coumarine
Basisnoten:
Sandelhout
Tonkaboon
Parfumeur:
Olivier Pescheux
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Montblanc Legend met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Thistil
Super bescherming

Ik gebruik deze stick pas sinds kort en ik moet zeggen dat ik er helemaal enthousiast over ben en me de hele dag goed beschermd voel.

Commentaar van Ency1968
Aangenaam

Heerlijke creme waarbij je bij het aanbrengen geen druppeltje verliest. Doseren is eenvoudig. Geen huidirritaties of uitslag. De geur is echt heerlijk. Ik wordt er regelmatig op aangesproken.

Commentaar van Sood1975
Echte herengeur

Een man die trots is op zichzelf, gebruikt deze geur. Het is een zeer markante geur, houdt lang aan en blijft onvergetelijk.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Montblanc Legend in vergelijking met de SRP
vandaag tot-53%1