Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef Ylang in Gold

uitverkocht producten +

De geur +

M.Micallef Ylang in Gold - Stralende eleganti

M.Micallef Ylang in Gold is een eau de parfum uit 2012. Het damesparfum is een fascinerende geur met een bloemig, romig en zoet karakter, maar evenwichtig en zacht dankzij frisse noten en een kunstige compositie. Zoals de naam al doet vermoeden, staat de exotische geur van ylang-ylang centraal in het parfum. In het begin zorgen roosgeranium en citrusvruchten voor een frisse, bloemige indruk. In de hartnoot geeft sandelhout ylang-ylang een zachte, elegante kant met houtachtige nuances. Vanille en kokos in de basis zijn prachtig gecombineerd, zeer draagbaar en nooit overladen. Als het Eau de Parfum niet genoeg voor je is, is de Nectar geur een sterkere versie die nog romiger en warmer is.

De flacons van Eau de Parfum en Nectar Parfum lijken op elkaar. Ze hebben alleen een iets andere vorm. Beide vertegenwoordigen het romige karakter van het parfum met een witte body. De bovenste, schuine helft van de flacon is bedekt met bladgoud. Het ontwerp doet denken aan bladeren in de wind of eilanden op een kaart. De hals van de flacon heeft de karakteristieke structuur van Franse niche flacons. De dop heeft ook de typische all-round structuur met gladde voorvlakken. Beide elementen glinsteren in een warme gouden kleur die het karakter van de stralende geur prachtig weergeeft.

Het parfumhuis M.Micallef staat voor uitzonderlijke composities, hoogwaardige grondstoffen en prachtige, handgemaakte flacons. Het echtpaar Martine Micallef en Geoffrey Nejman werken hand in hand en inspireren elkaar. Terwijl Martine de flacons ontwerpt met haar unieke talent, zoekt Geoffrey samen met parfumeur Jean-Claude Astier voortdurend naar nieuwe formuleringen om indrukken uit het leven om te zetten in geuren. Deze kunstige combinatie heeft sinds 1996 een selecte klantenkring over de hele wereld gevonden en heeft het bedrijf een vaste plaats bezorgd in de wereld van luxe parfums. M.Micallef Ylang in Gold is misschien geïnspireerd door een reis naar het Caribisch gebied, want de warme geur doet denken aan deze klimaten. We weten het niet zeker, maar het echtpaar zegt dat reizen hen inspireert om geuren te creëren.

De reclame voor M.Micallef Ylang in Gold beperkt zich tot de indrukwekkende flacon, die op zichzelf al een opvallend kunstwerk is. De meeste foto's bestaan uit afbeeldingen van de flacon. Een afbeelding van citrusvruchten, geraniums, een gesneden kokosnoot en een ylang-ylang bloesem bestrooid met goud maakt de geur tastbaar.

Kopnoten:
roosgeranium
citrusvruchten
Hartnoten:
Ylang Ylang
Sandelhout
Basisnoten:
vanille
Kokosnoot
Parfumeur:
Geoffrey Nejman, Jean-Claude Astier
Jaar van uitgave:
2012
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten