Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-15%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef RedColorado

De geur +

M.Micallef RedColorado: Uitdrukking van kracht en sterkt

M.Micallef RedColorado is een eau de parfum voor mannen uit 2023. De krachtige combinatie van groene, houtachtige, rokerige, kruidige en leerachtige geurnoten straalt zelfvertrouwen, assertiviteit en mannelijkheid uit. De geur begint met een verkwikkend akkoord van bergamot, den en cipres. Deze groene, kruidige noot blijft verrassend lang hangen en speelt urenlang met de hartnoten van guajakhout, roos, patchoeli, sandelhout en cederhout. Verkoold hout geeft de geur een rokerige noot. Leer en vanille in de basisnoot laten de geur op een mannelijke en verleidelijke manier eindigen. M.Micallef RedColorado is een buitengewone geur met een lange houdbaarheid en een groot bereik. Het onderstreept een sterk karakter en is het meest geschikt voor de koelere seizoenen.

De fles van M.Micallef RedColorado is een typisch kunstwerk voor het nichemerk uit Grasse. De hoekige kubusvorm krijgt een krachtig statement door het zwarte en rode kleurenschema. Het kleurverloop oogt mysterieus en krachtig. In het midden van de flacon creëren kleine, aangebrachte glaskristallen een fascinerend effect dat doet denken aan kiezels in een rivierbedding. De hals van de fles heeft ook een korrel die doet denken aan rotsen. De absoluut gladde sluiting contrasteert met de levendige texturen. Het ontwerp combineert ruwheid met elegantie, kracht met delicatesse. Martine Micallef, een van de oprichters van het nichemerk, ontwierp de fles.

Geoffrey Nejman, ook oprichter van het merk, heeft samen met Urs Castelletti M.Micallef RedColorado gecreëerd. Nejman werkte eerst in de financiële wereld voordat hij zich aan zijn passie wijdde: parfums. Met de steun van parfumeur Jean-Claude Astier uit Grasse leerde hij als autodidact het vak van parfumeur. Samen met zijn vrouw Martine Micallef richtte hij zijn eigen merk op, dat volledig gewijd is aan de artistieke eisen van de parfumerie. Pure emoties, hoogwaardige geurextracten en artistieke composities zijn terug te vinden in alle geuren van het nichemerk. In RedColorado schetst Nejman het beeld van een cowboy uit het westen van de VS, waar de geur van aarde en rook zich vermengt met leer, hout en kruidig groen.

De promotiefilm voor M.Micallef RedColorado straalt warmte en sterke kleuren uit. De fles staat voor de opkomende zon, hij valt op zanderige, rode aarde, hij staat in een laaiend vuur. Bruin leer lijkt op een landschap vanuit vogelperspectief of op de zonverlichte rots waarop de fles staat. De film wordt gedraaid op rockmuziek en laat het sterke karakter van de geur zien.

Kopnoten:
Bergamot
Pijnboom
Cipres
Hartnoten:
Guajakhout
Patchoeli
Roos
Sandelhout
Ceder
Basisnoten:
leder
vanille
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten