Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef GnTonic

De geur +

M.Micallef GnTonic: Verfijnde frisheid

M.Micallef GnTonic is een Eau de Parfum Spray uit 2023. De frisse, aromatische, wrange en sensuele geur begeleidt warme dagen met grote elegantie en kosmopolitisme.

De geur begint met een briljante opening van limoen, gember, munt, bittere sinaasappel en roze peper. De exploderende frisheid wekt de geest en verkwikt de zintuigen. In het hart vormt kruidige nootmuskaat samen met oranjebloesem, lelietje-van-dalen en cederhout een frisse, licht houtachtige en sensuele compositie. Naarmate de geur vordert, wordt hij weer frisser. De basis wordt gedomineerd door groene noten van mos en vetiver. Witte muskus, amber en sandelhout geven de geur elegantie en warmte. M.Micallef GnTonic is een geur waar vooral mannen dol op zullen zijn, maar het frisse karakter zal ook vrouwen overtuigen die van groene en frisse geuren houden.

De flacon van M.Micallef GnTonic betovert met zijn avant-gardistische design. Het matte, kubusvormige glas laat de mintgroene vloeistof glinsteren. De glazen kristallen in het midden van de fles geven de indruk van een fris drankje gekoeld met ijsblokjes. De kleur van de vloeistof doet dan weer denken aan de vele groene noten van het parfum. De zwarte, licht concave hals van de fles is versierd met een rotsmotief, de dop is glad aan de voor- en achterkant en zet het motief verder door. De combinatie van lichtgroen, mat glas en glanzend zwart heeft een futuristisch effect en duidt op de gedurfde samenstelling van het parfum, dat ondanks zijn frisheid warme noten draagt.

In 1996 richtte het echtpaar Martine Micallef en Geoffrey Nejman het luxemerk M.Micallef op. Terwijl Martine verantwoordelijk is voor het ontwerp van de flacons, creëert Geoffrey de geuren, vaak in samenwerking met andere parfumeurs zoals Jean-Claude Astier of Urs Castelletti. Het bedrijf legt veel nadruk op het unieke karakter van de geuren en werkt uitsluitend met een kwekerij in Grasse. De weg van de verse bloem naar de afgewerkte geuressence is dus denkbaar kort en garandeert uitzonderlijke essences.

De promotiefilm voor M.Micallef GnTonic is in zwart-wit. Alleen de groene flacon behoudt voortdurend zijn frisse kleur en valt daardoor op. Dit kan gemakkelijk worden overgebracht op de geur, die met zijn frisse en aromatische samenstelling nieuwe energie geeft aan elke situatie, hoe grijs ook. In de film begeleiden we een elegant verliefd stel terwijl ze zich voorbereiden op een mooie avond en uiteindelijk twee gin-tonics drinken in een bar.

Kopnoten:
Limoen
Gember
Munt
Sinaasappelbitter
Roze Peper
Hartnoten:
Muskaat
Lelietje-van-dalen
Sinaasappelbloesem
Cederhout
Basisnoten:
Mos
witte muskus
Amber
Sandelhout
Vetiver
Jaar van uitgave:
2023

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten