Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-10%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef Pure Extrême

De geur +

De exclusieve M.Micallef Pure Extrême brengt elegantie, lichtheid en een vleugje luxe in het dagelijks leven.

Stralende elegantie, zomerse lichtheid en delicate, romige frisheid komen samen in M.Micallef Pure Extrême om een onweerstaanbare geurbeleving te creëren. Met zijn bloemig-zoete samenstelling viert deze exclusieve geur voor vrouwen een moderne vrouwelijkheid die aan de ene kant delicaat, teder en kwetsbaar is, maar aan de andere kant ook zelfverzekerd, helder en altijd elegant. Exquise bloemenextracten en kostbare essences maken deze geur tot een heel bijzonder hoogtepunt dat een vleugje luxe in het dagelijks leven brengt.

De verfijnde compositie opent met de intense geur van een nobele roos, vergezeld van de betoverende, ontspannende zoetheid van gardenia. De hartnoot rondt het elegante bloemenboeket af. Hier ontvouwt zich de verleidelijke geur van jasmijn en delicate witte bloemen, die M.Micallef Pure Extrême diepte en sensualiteit verleent. De basisnoot van witte muskus en kostbare amber rondt de geur harmonieus af.

Naast het klassieke Eau de Parfum uit 2015 lanceert M.Micallef in 2020 Pure Extrême Nectar, een nog intensere en geconcentreerde versie van de verleidelijke geur.

De moderne elegantie en lichtheid die kenmerkend zijn voor M.Micallef Pure Extrême komen ook terug in het ontwerp van de flacon. De elegante glazen flacon maakt indruk met zijn heldere vorm en minimalistische, no-frills design met subtiele accenten. Het kristalheldere glas harmonieert perfect met de eenvoudige, hoekige vorm van de flacon en biedt een duidelijk zicht op de kostbare vloeistof binnenin, die bovendien bijna kleurloos lijkt. De naam van het parfum en het parfumhuis zijn te lezen in gouden letters op de voorkant. Een bijzonder hoogtepunt is de hals van de flacon, die er ongewoon uitziet en doet denken aan gehamerd metaal. De vierkante dop in een glanzende gouden kleur maakt het ontwerp nog mooier.

De verleidelijke M.Micallef Pure Extrême is ontwikkeld in het kleine Franse parfumhuis M.Micallef. Opgericht in 1996 door het echtpaar Martine Micallef en Geoffrey Nejman, combineert het familiebedrijf kunst en parfumerie. Bij M.Micallef wordt elke geur behandeld als een kunstwerk, waarvan de compositie wordt gerealiseerd met veel creativiteit, liefde en aandacht voor detail. De flacons - ontworpen door Martine Micallef zelf - zijn ook ware schatten en populaire verzamelobjecten.

Terwijl Martine Micallef de elegante flacons ontwerpt, is haar man verantwoordelijk voor het creëren van de verfijnde geuren. Samen met de ervaren neus van Jean-Claude Astier ontwikkelt Geoffrey Nejman de weelderige, verleidelijke en luxueuze geuren, die nu wereldwijd in meer dan 75 landen worden verkocht. M.Micallef Pure Extrême is ook een samenwerking tussen de twee getalenteerde parfumeurs.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Geoffrey Nejman, Jean-Claude Astier
Jaar van uitgave:
2015
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten