Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef Osaïto

De geur +

M.Micallef Osaïto - Versheid uit de Japanse berge

Terwijl veel aquatische producten worden gekenmerkt door kracht en energie, kiest M. Micallef Osaïto voor een zachtere benadering. Het neemt ons mee naar Japan. Dit aquatische eau de parfum uit 2016 is door en door fris, maar straalt geen vurige elementen uit, maar doet eerder denken aan mistige kustbossen. Het heeft een ongeëvenaarde zachtheid en terughoudendheid die sommige vrouwen zal aanspreken, hoewel meer mannen de voorkeur geven aan deze geur. Osaïto begint met mariene noten, grapefruit en citrusvruchten. Ze stralen een frisse, ziltige citrusgeur uit. De bloemig-groene geur van immortelle mengt zich met frisse en kruidige noten van mirte, die doen denken aan naaldbomen, in de hartnoot. De basisnoten van sandelhout, ambergris, exotische houtsoorten en muskus zijn van pure, stralende schoonheid.

Stenen spelen een belangrijke rol in Japan, niet alleen in tuinontwerp, maar ook in religie. Martine Micallef was zich hiervan bewust toen ze de fles voor M. Micallef Osaïto ontwierp. Omdat hij op een steen lijkt. De kubusvormige fles is grijs. Hij is licht gearceerd, waardoor hij de indruk van een steen wekt. Een band van verhoogde splinters versterkt deze indruk. De dop, die aan drie zijden een patroon heeft dat aan steen doet denken, glinstert in het zwart. Dit geeft de fles van Osaïto een krachtige en sublieme uitstraling.

Geoffrey Nejman en Jean-Claude Astier zijn een team dat consequent uitzonderlijke geuren creëert. Samen met Martine Micallef richtte de autodidact Nejman een parfumhuis op dat kunst centraal stelt in de creatie. Nejman werkt al samen met Astier sinds de oprichting van het bedrijf in 1996. Astier komt uit Grasse en volgde zijn carrièreaspiraties zonder aarzelen. Zijn flair voor bijzonder luxueuze en exquise geurcreaties heeft hem talloze prijzen opgeleverd. Naast zijn werk voor M.Micallef heeft hij ook geuren gecreëerd voor Widian / Aj Arabia.

In de promotiefilm van M. Micallef Osaïto ruist de wind en overstemt bijna de beelden. Tegelijkertijd zien we wolken snel over een beboste bergrug bewegen en lang haar wapperen in de wind. Er is geen gezicht te zien. Pas tegen het einde komt er tromgeroffel dat zijn hoogtepunt bereikt als de man zijn gezicht naar de camera draait. Het lange haar was dus niet van een vrouw. M. Micallef Osaïto heeft een soortgelijke verrassing in petto, die net als de film speelt met onze gewoontes.

Kopnoten:
maritieme geuren
Grapefruit
citrusgeuren
Zeevenkel
Hartnoten:
kerrieplant
mirte
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Amber
exotisch hout
Parfumeur:
Geoffrey Nejman, Jean-Claude Astier
Jaar van uitgave:
2016
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten