Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-44%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef Royal Vintage

De geur +

M.Micallef Royal Vintage - Meerlagige elegantie

M.Micallef Royal Vintage is een uniek eau de parfum voor mannen uit 2013. De tijdloze elegantie is gelaagd en diep, maar altijd mannelijk en nobel. Royal Vintage is een geur waarvan de finesse elk moment kostbaar doet lijken. Het parfum begint met frisse, wrange bergamot, die lichte citrusnoten uitstraalt. Roze peper voegt een subtiele kruidigheid toe. Een heerlijk frisse, kruidige, groene en houtachtige cipres ontvouwt zich in de hartnoot. Leder geeft de geur de fijne, elegante noten van zacht, elegant leer. Muskus en patchoeli ronden de geur af met rokerige, houtachtige en aardse akkoorden. Met zijn lange houdbaarheid en sillage biedt de geur een exquise houtachtig-kruidige geur voor de hele dag of avond.

De flacon van M.Micallef Royal Vintage is een kunstwerk op zich. Een rechte kubusvorm met discreet afgeronde randen zorgt voor een solide en mannelijk effect. De glanzende zilvergrijze kleur ziet er heel elegant uit. Een zwarte dop rondt het ontwerp af. Het gedeeltelijk gestructureerde oppervlak geeft de fles een ongewoon karakter en maakt hem uniek. De merknaam en de naam van de geur zijn te lezen in zwarte letters op de zijkant van de flacon. De flacon is ontworpen door Martine Micallef; in de originele versie uit 2013 was de flacon ronder, maar bleef het glanzende zilver behouden.

Parfumeurs die samenwerken is de norm in de wereld van parfums. Maar zelden was een samenwerking zo vruchtbaar en langdurig als die van Geoffrey Nejman en Jean-Claude Astier. Nejmans eerste carrière bracht hem in de financiële wereld. Maar toen hij eind 30 was, was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn liefde voor geuren bracht hem ertoe om een autodidact te worden als parfumeur. De exclusieve nichegeuren worden tot in de perfectie gebracht door de professionele expertise van parfumeur Jean-Claude Astier.

In de reclamefilm voor M.Micallef Royal Vintage zien we een man in een chique auto die zich plotseling realiseert dat de fles Royal Vintage niet in het handschoenenkastje ligt. Dus rijdt hij langs de Côte d'Azur in de stralende zon rechtstreeks naar de winkel M.Micallef in Grasse. Martine heeft een buitengewoon instinct voor de wensen van haar klanten, want ze staat al voor de deur te wachten met een fles M.Micallef Royal Vintage. De film eindigt met een knipoog.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
Hartnoten:
Cipres
leder
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Parfumeur:
Geoffrey Nejman, Jean-Claude Astier
Jaar van uitgave:
2013
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten