Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef Stories of Love

De geur +

M.Micallef Stories of Love: M.Micallef s nieuwe collectie sensuele liefdesgeuren, geopend door het stralende parfum Soleil Passio

Herinner je je het eerste gevoel van liefde? De dagen waarop de hartslag klopt, de zon het hart overspoelt en elke ontmoeting gevuld is met passie? Dit thema staat centraal in de parfumcollectie M.Micallef Stories of Love, waarmee kunstenares en parfumontwerpster Martine Micallef de wortels van de liefde - en de geboorte van ieders gevoel - in herinnering brengt.

Haar geursaga Stories of Love, gecreëerd in haar exclusieve parfumhuis in Grasse aan de Côte d'Azur, begint in 2022 met het stralende M.Micallef Stories of Love Soleil Passion. De compositie van vers fruit en delicate meibloesems op amber muskus is in zekere zin een throwback naar Martine's Secrets of Love geurcollectie. Net zoals de zes oriëntaalse geuren de diversiteit van de liefde vieren, zijn de Stories of Love geuren bedoeld om het ontstaan ervan te traceren - en Soleil Passion maakt een begin.

M.Micallef Stories of Love Soleil Passion roept de geboorte van de liefde op, waarvan het DNA groeit tussen rijpe granaatappels, vruchten van verleiding, zonnige mandarijnen en maagdelijke wilde aardbeien. De lieflijke lelietje-van-dalen, de bloem der deugd, de eeuwige roos en de delicate waterlelie, die staat voor kuisheid, zijn verdere stadia van rijpende liefde. Met amber, muskus en sandelhout rust hun delicate drijfveer op dromen die het geluk van de liefde beloven en het nieuwe begin van een harmonieus partnerschap gekenmerkt door trouw.

De componist van de symbolische geur is niemand minder dan Alain Alchenberger. De lange tijd hoofd van de parfumschool van 's werelds grootste parfumproducent Givaudan gaf in 2017 na bijna vier decennia als instructeur het stokje over aan Calice Becker om zich voortaan volledig te wijden aan het creëren van geuren. Tot zijn klassieke geuren behoren Jil Sander Man (1989), Ralph for Ralph Lauren (2000), Eau de Froehliche No. 3 voor Erik Kormann (2013) en Arabesque Naema (2018).

Trouw aan het motto van Micallef "De la Fleur au Flacon" (Van de bloem tot de vaas), componeerde Alchenberger Soleil Passion ook als een liefdesverklaring aan de tuin van de boerderij van Martine Micallef en Geoffrey Nejman. De bloeiende velden zijn de thuisbasis van de heerlijke vruchten, bloemen en kruiden die het echtpaar gebruikt voor hun aromatische essences.

In zijn iconische felgele flacon, waarin de zonnige essence speelt met florale lichtreflecties, is M.Micallef Stories of Love Soleil Passion ook visueel een geluksbrenger. "Onze boodschap, van de teelt van de bloemen tot de fles, is transparantie", legt flaconontwerpster Martine Micallef uit. Laat je vangen door deze aura van warmte en licht.

Kopnoten:
Granaatappel
Mandarijn
bosaardbei
Hartnoten:
Lelietje-van-dalen
Roos
Zeeroos
Basisnoten:
Ambra
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Geoffrey Nejman, Alain Alchenberger
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten