Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-52%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef Royal Muska

De geur +

M.Micallef Royal Muska: Een bloemig-poederachtige geur uit Frankrijk

M.Micallef Royal Muska Eau de Parfum Spray is een uitzonderlijke damesgeur uit 2008. Een delicate rozengeur gecombineerd met fruitig-zoete perziknoten omhult de neus aan het begin. De elegantie en delicate schoonheid van deze buitengewone geur is hier al duidelijk. In de hartnoot ontvouwt zich een poederige, licht dierlijke muskusnoot, die aan zeggingskracht wint door kostbare houtsoorten. Witte muskus geeft de geur een zachte en verfijnde finish in de basis. M.Micallef Royal Muska is een parfum voor elke gelegenheid en creëert een subtiele feel-good sfeer vol elegantie en warmte. Met zijn langdurige en medium sillage is het geschikt voor zowel de winter als de zomer en de overgangsperiode. De fijne en pure geur zorgt altijd voor een elegante verschijning en de delicatesse doet denken aan het ontwaken van de lente.

Martine Micallef heeft de kleur goud gekozen als hoofdthema voor de M.Micallef Royal Muska flacon. Een gouden band van glassteentjes in het midden van de voorkant geeft de transparante glazen flacon een sterk gestructureerd element dat doet denken aan een gouden armband, wat doet denken aan de elegantie van de geur. De hals van de flacon is ook in dezelfde glinsterende kleur en heeft een levendige structuur. Net als de flacon is de dop een gladde kubusvorm met een gestructureerd oppervlak aan de bovenkant en zijkanten. Het ontwerp drukt pure luxe uit, waarbij organische structuren contrasteren met gladde oppervlakken voor een extreem spannend effect. De luxueuze geur combineert het zachte basisthema van muskus met levendige noten van bloemen, fruit en hout. De geur creëert zo dezelfde spanning als het gevarieerde ontwerp van de flacon, die in balans wordt gehouden door de lichte muskus.

Jean-Claude Astier is een gerenommeerd parfumeur uit Grasse, de hoofdstad van het parfum. In de loop van zijn grote carrière heeft hij zowel voor luxemerken als Givenchy en Dior als voor nichehuizen als Widian gewerkt. Bij M.Micallef creëert hij de meeste geuren samen met Geoffrey Nejman. Met M.Micallef Royal Muska speelt hij consequent in op zijn hang naar luxe. De geur straalt zijn exclusieve noten vol elegantie en schoonheid uit. Astier weet hoe hij verleidelijke geuren moet creëren en heeft verschillende prijzen ontvangen voor zijn kunst.

De reclame voor M.Micallef Royal Muska toont een prachtige foto van verschillende bloemen en planten die op een witte tafel liggen. De zon schijnt op de tere planten en bloemblaadjes en werpt een sterke schaduw. Dit wekt bijna de indruk van een schilderij, dat met zijn heldere en delicate kleuren een sierlijke en tegelijkertijd levensbevestigende stemming creëert, net als de geur.

Kopnoten:
Roos
Perzik
Hartnoten:
muskus
edelhoutsoorten
Basisnoten:
witte muskus
Parfumeur:
Geoffrey Nejman, Jean-Claude Astier
Jaar van uitgave:
2008
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten