Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef Secrets of Love

De geur +

De M.Micallef Secrets of Love collectie - De bedwelmende geuren van een grote liefde

Met de exclusieve collectie M.Micallef Secrets of Love heeft het Franse parfumhuis M.Micallef een krachtig eerbetoon aan de schoonheid van de liefde gecreëerd. De buitengewone geurcomposities in deze geurserie volgen de verschillende stadia van grote liefde, van de eerste opwindende aantrekkingskracht tot de bedwelmende extase van de pas verliefde tot de echt grote gevoelens.

De luxe geuren voor mannen en vrouwen combineren exclusieve en kostbare aroma's in geraffineerde composities vol oosterse weelde. Frisse fruitige noten versmelten met kostbare houtsoorten, exotische kruiden, delicate bloemen en licht rokerige noten om onweerstaanbare geuren te creëren voor elke gelegenheid.

Zoet en houtachtig zoals de Sensual en Spiritual geuren, kruidig en zoet zoals Passion of rokerig en leerachtig zoals Gourmet - de M.Micallef Secrets of Love collectie heeft de juiste geur voor elke smaak. Liefhebbers van bloemig-zoete creaties komen aan hun trekken met Glamour, liefhebbers van rokerig-kruidig oud met Oud Provocant. En ook het kruidig-oriëntaalse Délice maakt indruk met zijn geraffineerde samenstelling.

Maar de M.Micallef Secrets of Love collectie is ook visueel verbluffend. Martine Micallef heeft zelf een expressieve flacon ontworpen voor de verleidelijke geuren die ieders aandacht trekt. De ronde vorm aan de bovenkant en het fijn versierde ontwerp, dat zich als een raster over de flacon uitstrekt, doen denken aan een rijkelijk versierde vogelkooi.

De flacons zelf zijn gemaakt van kristalhelder glas, waarop het rasterpatroon in kleur afsteekt. Elke geur heeft zijn eigen kleursamenstelling in een hoogwaardige metallic look - zwart, zilver, koper of platina. Wat alle geuren gemeen hebben is de glanzend gouden, bolvormige dop die de fles bekroont en het elegante, hoogwaardige ontwerp afrondt.

Martine Micallef is niet alleen verantwoordelijk voor de exclusieve flacons. De naamgeefster van M. Micallef heeft ook het kleine luxe parfumhuis opgericht en runt het vandaag de dag nog steeds samen met haar man en medeoprichter Geoffrey Newman. Het echtpaar werkt al sinds 1996 samen in hun parfumhuis en creëert heerlijke geuren en ware kunstwerken met hun composities en flacons.

M.Micallef vertrouwt op hoogwaardige, waardevolle en natuurlijke ingrediënten en op traditioneel vakmanschap voor haar exclusieve parfums. De geuren worden ontwikkeld en geperfectioneerd in het eigen geurlaboratorium, daarna met de hand gebotteld en ook de flacons worden met de hand versierd. Op deze manier brengt elk M.Micallef parfum een vleugje luxe in het leven van de drager.

Martine Micallef en Geoffrey Newman vertrouwen op een echte sterparfumeur om hun exclusieve geuren te ontwikkelen. Jean-Claude Astier, een gerenommeerde neus met vele jaren ervaring in de industrie, is de senior parfumeur bij M.Micallef en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor alle geuren van het huis. Hij is natuurlijk ook de bedenker van de betoverende collectie M.Micallef Secrets of Love. Naast zijn werk bij M.Micallef is Astier ook bekend om zijn creaties voor grote namen als Brocard en WIDIAN.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten