Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef Mon Parfum

De geur +

M.Micallef Mon Parfum Een portret van sensuele vrouwelijkhei

Midden in de parfumstad Grasse aan de Côte d'Azur, waarvan de geuren al te ruiken zijn in de omringende lavendelboomgaarden en de eindeloze velden met rozen en jasmijn, ligt de parfumfabriek M. Micallef. De luxe creaties, opgericht in 1996, staan symbool voor de liefde voor kunst. Ze zijn het resultaat van de passie van een van de beroemdste koppels in de parfumindustrie: Martine Micallef en Geoffrey Newman. Met hun iconische geurserie Mon Parfum heeft Martine, die hier woont en werkt met haar gezin, een levenslange droom vervuld: Een parfumeditie die de facetten van haar persoonlijkheid weerspiegelt.

Net als haar man is de grafisch ontwerpster en oprichtster van het merk een romanticus met avant-gardistische ambities. In 1996 besloten ze beiden, als eersten in hun branche, hun eigen bloemenveld te cultiveren om geuren te creëren die hen zouden vergezellen van geboorte tot creatie. Senior parfumeur Jean-Claude Astier van het parfumhuis Widian begeleidt hen sindsdien bij de realisatie van hun geurideeën. In zijn serie M. Micallef Mon Parfum, die hij in 2009 begon te creëren, legt hij op sensuele wijze alle eigenschappen van Martine vast om ze te delen met elke vrouw die ermee in contact komt:

Zijn Mon Parfum uit 2009 weerspiegelt Martine's sensuele, vrouwelijke karakter, gebaseerd op haar favoriete ingrediënten. Mandarijn en oranjebloesem nodigen je uit in de aura van het Franse zuiden met zijn mediterrane bloemengaarden. Ze ontmoeten een hart van frisse vetiver, omringd door tropische passievruchten en vanille, om te eindigen op een bed van muskus, patchoeli en delicate karamelnuances. De prikkelende patchoeli-noten maken het startersparfum tot een parfum voor echte femme fatales.

M. Micallef Mon Parfum was zo succesvol dat het Martine, Geoffrey en Jean-Claude inspireerde om drie sensuele en heerlijke flankergeuren te creëren: hun bloemig-zoete Mon Parfum Cristal werd uitgebracht in 2013. De compositie opent met fijne kaneel en aroma's van roze bessen. In het hart ontmoet roos vanille. In de basisnoot van M. Micallef Mon Parfum Cristal slingert amber musk rond heerlijke toffee aroma's en geeft Mon Parfum Cristal een sensueel timbre.

Oriëntaals geïnspireerd is M. Micallef Mon Parfum Gold uit 2014, waarin akkoorden van peer en citrus samenkomen met een hart van perzik, roos en patchoeli om te eindigen met muskus, vanille, framboos en tabak.

De vierde M. Micallef Mon Parfum, Pearl, werd uitgebracht in 2018 en is een poederachtige, delicate geur met topnoten van rozenknop, mandarijn en zwarte bes gevolgd door meiroos, sensuele pioenroos en lieflijke heliotroop. Delicate basisnoten van rijstpoeder, witte muskus en vanille geven de Pearl geurvariant een delicate en harmonieuze uitstraling.

De flacons van de serie M.Micallef Mon Parfum zijn net zo veelzijdig als de geuren. Ontwerpster Martine heeft ze gemodelleerd als parels, waarvan de schelpversieringen glinsteren in de meest uiteenlopende nuances: halftransparant in het geval van M.Micallef Mon Parfum, honingkleurig in het geval van de Cristal nuance, goudkleurig in het geval van Mon Parfum Gold en parelmoerkleurig in het geval van de Pearl geurvariant. Gouden klompjes sieren de geurverspreiders. Met de hand aangebrachte parelsignetten van Swarovskistenen met de handtekening van de kunstenaar maken de flacons tot echte collector's items.

De sensuele geuren van Maison Micallef verbinden alle tijdperken en generaties. Het zijn objecten van verlangen voor elke vrouw die, net als Martine Micallef, contact maakt met esthetiek om haar vrouwelijkheid uit te drukken via juwelen, kunst en parfumboodschappen. Door synthetische ingrediënten grotendeels te vermijden, zijn Micallef parfums ook geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten