Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef Ananda

uitverkocht producten +

De geur +

M.Micallef Ananda - Door en door vrouwelij

De geurserie M.Micallef Ananda creëert de sfeer van een mooie late lentedag. Geurende bloemen bloeien, de eerste vruchten rijpen en vlinders vliegen. De lichte, heerlijk vrouwelijke geur is een van de populairste damesgeuren van het Franse nichehuis. Geen wonder dat naast het eau de parfum ook andere producten harten sneller doen kloppen. De Nectar Parfum Spray verdiept het fascinerende bloemige karakter van de geur en is intenser en romiger dan het klassieke parfum. In de Travel Atomizer Gold vergezelt de geur vrouwen op reis of de hele dag door. Pure Hand Gel, Gel Moussant Parfumé en Voile de Corps Parfumé bieden hoogwaardige verzorging voor handen en lichaam met de lichte, levendige geur van Ananda.

De flacons van M.Micallef Ananda Eau de Parfum en Nectar Parfum Spray lijken op elkaar. Alleen de dop heeft een andere vorm. Bij het Eau de Parfum steekt hij als een puntige kegel omhoog, terwijl hij bij het Nectar Parfum koepelvormig is, wat duidt op de grotere romigheid en rondheid van de geur. In beide gevallen maakt de warme goudkleurige dop het ontwerp van de glinsterende parelmoeren flacon compleet. De bovenrand van de flacon is versierd met talloze kleine steentjes en doet denken aan een oosterse lamp. Het ontwerp van Martine Micallef is in beide gevallen erg charmant en geeft de prachtige bloemengeuren van M.Micallef Ananda een passende uiterlijke vorm.

Geoffrey Nejman en zijn vrouw Martine richtten M. Micallef op in Grasse in 1996. Hun gedeelde ambitie was en is om met hun geuren ruimte te creëren voor creativiteit. Zowel de exquise geuren als het design van het parfumhuis getuigen hiervan. Wars van de mainstream slaagt M.Micallef erin onafhankelijke geuren te creëren die toch een aangenaam karakter hebben en altijd draagbaar zijn. De hoogste kunst van het parfumeren, zoals bij M.Micallef Ananda, ontstaat door de samenwerking van de visionaire en autodidactische parfumeur Nejman met de Franse parfumeur Jean-Claude Astier en geselecteerde grondstoffen.

De promotiefilm voor het eau de parfum M.Micallef Ananda toont beelden van de lente, begeleid door een zachte maar vrolijke melodie en vogelgezang. Beelden van rozen, jasmijn, mimosa, ylang-ylang en viooltjes, allemaal componenten van de hartnoot, worden afgewisseld met beelden van de stad Grasse en shots van de natuur. De film roept het lentegevoel op met zijn onmiskenbare, levensbevestigende en verleidelijke geur.

Jaar van uitgave:
2005
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten