Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

M.Micallef EdenFalls

De geur +

M.Micallef EdenFalls - Het heerlijke spel met vermeende tegenstellingen

Frisse citrusnoten, kostbare houtsoorten, zoete bloemen en kruidige peper - M.Micallef EdenFalls is een opwindende geur vol duidelijke contrasten. Deze geraffineerde geur voor mannen en vrouwen combineert een grote verscheidenheid aan smaken tot een verkwikkende maar ontspannende compositie die een ode is aan de onvergelijkbare schoonheid van de natuur.

De geur opent met een verrassend verfrissende topnoot van pittige bergamot, sappige mandarijn en de pittige scherpte van roze peper. In het hart van de geur ontvouwt zich een delicate bloemenzee van sensuele, zoete jasmijn en lieflijke, delicate neroli, zachtjes omringd door een groen-grassig korianderakkoord. Een aardse, houtachtige mosnoot vormt samen met sensuele muskus, mysterieuze patchoeli en heerlijke vanille de basis van deze elegante en buitengewone compositie.

Frisheid, elegantie en een vleugje extravagantie kenmerken niet alleen de geur, maar ook de flacon van M.Micallef EdenFalls. De hoogwaardige flacon - ontworpen door Martine Micallef zelf - maakt indruk met zijn unieke, artistieke ontwerp en ongewone kleurenschema. De hoekige vorm van de flacon onderstreept het moderne, no-nonsense karakter van de geur, terwijl de blauwgroene, ondoorzichtige kleur de frisheid en lichtheid benadrukt. Een echte blikvanger is de mozaïekachtige structuur die als een breed lint rond het lichaam van de flacon loopt. De hals van de fles doet denken aan gehamerd metaal en vormt met zijn diepzwarte kleur een aantrekkelijk contrast met de heldere blauwe en groene tinten van de fles. De eenvoudige, eveneens zwarte dop bekroont de fles en rondt het spannende ontwerp af.

Het spel met contrasten komt ook terug in de reclamecampagne voor M.Micallef EdenFalls. De korte advertentie toont een jong stel - zij in een elegante witte outfit, hij casual in jeans en een zwart T-shirt. Ze ontmoeten elkaar in een prachtig landschap met dicht mos, groene struiken en een ruisende waterval op de achtergrond. Net als de geur zelf vieren de indrukwekkende natuurfoto's de schoonheid van de wildernis en visualiseren ze de frisheid van de compositie met zijn verkwikkende groene en houtachtige noten.

De creatieve geesten achter M.Micallef EdenFalls zijn Geoffrey Nejman en Jean-Claude Astier. De twee ervaren neuzen werken al jaren samen in het geurlaboratorium van het Franse parfumhuis en hebben al talloze uitzonderlijke composities gecreëerd. Nejman, die oorspronkelijk in de financiële sector werkte, richtte in 1996 samen met zijn vrouw Martine Micallef M.Micallef op. Het echtpaar vervulde een lang gekoesterde droom en terwijl Martine nu voornamelijk verantwoordelijk is voor het ontwerp van de flacon en de artistieke kant van het label, creëert Nejman de geuren die het kleine bedrijf wereldwijd beroemd hebben gemaakt.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Roze Peper
Hartnoten:
Jasmijn
Neroli
korianderblad
Basisnoten:
Mos
muskus
vanille
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2021

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten